• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
A tak wogole to (oczywiście życzę Wam aby ten miesiąc był owocny[emoji6]) ale jak jeszcze któraś będzie musiała się starać dalej to może założymy osobny wątek? Żeby móc się dalej pilnować przed zbyt wczesnym testowaniem [emoji16][emoji6]
Świetny pomysł z tym wątkiem. Ale oby się każdej już TERAZ UDAŁO :).

Ja Natalię tak namawiam, bo wiem, że ona będzie miała najbliższy termin 17 ;). A wielu dziewczynom wychodzi test kilka dni przed @.
Ja w sumie będę miała podobnie. Pierwszy możliwy termin 23 lipca, ale chyba powinnam jeszcze poczekać kilka dni. Mam jednak plan, że może pójdę na betę w piątek. Ale plany może mi się zmienią. Piątek to będzie 21dc, ale ja mam cykle 23dniowe, owulacja jeśli była to była bardzo wcześnie. Więc 21 mogłoby już coś wyjść. Chciałabym wiedzieć przed weekendem. Ale okaże się bliżej piątku czy będę nadal chciała tak zrobić.

Świetny pomysł z tym wątkiem. Ale oby się każdej już TERAZ UDAŁO :).

Ja Natalię tak namawiam, bo wiem, że ona będzie miała najbliższy termin 17 ;). A wielu dziewczynom wychodzi test kilka dni przed @.
Ja w sumie będę miała podobnie. Pierwszy możliwy termin 23 lipca, ale chyba powinnam jeszcze poczekać kilka dni. Mam jednak plan, że może pójdę na betę w piątek. Ale plany może mi się zmienią. Piątek to będzie 21dc, ale ja mam cykle 23dniowe, owulacja jeśli była to była bardzo wcześnie. Więc 21 mogłoby już coś wyjść. Chciałabym wiedzieć przed weekendem. Ale okaże się bliżej piątku czy będę nadal chciała tak zrobić.
Czyli jakby co to już wiemy co robić [emoji6]
A co do testowania to niby dwa dni przed terminem @ może już coś wyjść jest to najbardziej prawdopodobne jeżeli się chce zrobić test wcześniej. Tam miałam właśnie kiedy zaszłam w ciążę poprzednio ale kreska była bardzo blada. Wiadomo najwięcej pewności się ma w dniu spodziewanej, ale myślę że spokojnie możesz zrobić bete w piątek ona napewno już coś pokaże [emoji4]

W sumie może ja też tak zrobię, rano w piątek test... Nie wiem czy wyniki bety byłyby w ten sam dzień. Zadzwonię w tygodniu i się dowiem. Tylko że ja miałam ostatnio tak, że testowałam 1 lub 2 dni po terminie @ i miałam bladą kreskę. Krótkie cykle i myślę, że dlatego. Kto wie kiedy była owulacja. Więc nie wiem czy coś mi wyjdzie kilka dni przed @.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry