Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak... przede wszystkim ciężko mi się schylac. A ból krzyża w tym raczej nie pomagaDziewczyny czy wy już odczuwacie jakąś ociężałość? Bo ja dzisiaj wyraźnie zauważyłam, że podniesienie się czy założenie skarpet zaczyna być uciążliwe. Poza tym czuje gniecenie pod żebrami i plecy mnie bolą, już nie wiem jak siedzieć
tak wiec zaczyna sie dziać, a na drodze jak ide to zawsze na szarym końcu za M i synkiem
To jest moja pierwsza ciąża, więc nie mam porównania. Ale widze ze zaczynam sapać przy podnoszeniu z kanapyTez mnie ciśnie pod biustem jak siedze, przy dłuższym staniu ciągnie brzuch, przy zakładaniu butów siadam i noga do gory na kolanotak wiec zaczyna sie dziać, a na drodze jak ide to zawsze na szarym końcu za M i synkiem
czuje sie chodzby to był conajmniej 8 miesiąc i przeraża mnie ten rozwój sytuacji, jak pomyśle ze w pierwszej ciąży biegalam na spacery po górach prawie codziennie to od samego wyobrazania sobie sie męcze
![]()