Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobacz sobie na fb Bukiet Pasji:No to o turbanach nie słyszałam ale wszelkie opaseczki lub kokardki są urocze. Z resztą co miałam słyszeć jak mam chłopaków![]()
Nie no przejrzałam i opaski są super ale turban do mnie nie przemówiłZobacz sobie na fb Bukiet Pasji:
https://www.facebook.com/martydziela
Są i turbaniki i opaseczki przerozne![]()
![]()
kwestia gustu... mi sie o tyle co na dzieciach podobają to nie za bardzo sobie u siebie wyobrazam do czego mialabym to zalozyc...Nie no przejrzałam i opaski są super ale turban do mnie nie przemówił![]()
A wiesz jak ciężko czarne dorwaćJa mam we wszystkich kolorach... no oprócz czarnego...
i zamierzasz je tak zakladac do wszystkiego?Ja kupowalam niby-turbany na alie. Bez tych paskudnych falban, które są dwa razy większe niż głowa dzircka. Kupowalam z marszczeniem lub koronką nad czołem![]()
Ja kupowałam starszej córce. Nosi je wiosną, latem, jesienią do wszystkiego.i zamierzasz je tak zakladac do wszystkiego?Ja jakos sobie nie wyobrazam malej w tym turbanie...
![]()