Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pudrowy, brudny róż jest pięknyNie kumam tego różowego szału dla dziewczynek. Co nie wejdę na dziewczęcy dział to muszę się przekopywać przez ten róż. Nie lubię tego koloru. I nie podoba mi się jak dziewczynki są ubrane od stóp do głów w róż. Dla córki kupuję najczęściej szare, żółte i niebieskie. Ale wszyscy mi przynoszą róż [emoji14] także parę rzeczy też ma. A skarpetki dla dziewczynki znaleźć nie różowe to już wyczyn![]()
Córka nie nosi żadnych opasek, spinek. Od święta próbuję jej założyć, ale ściąga zaraz. Niemowlak, aby miał wygodnie.
Chyba trochę marudziszNie kumam tego różowego szału dla dziewczynek. Co nie wejdę na dziewczęcy dział to muszę się przekopywać przez ten róż. Nie lubię tego koloru. I nie podoba mi się jak dziewczynki są ubrane od stóp do głów w róż. Dla córki kupuję najczęściej szare, żółte i niebieskie. Ale wszyscy mi przynoszą różtakże parę rzeczy też ma. A skarpetki dla dziewczynki znaleźć nie różowe to już wyczyn
Córka nie nosi żadnych opasek, spinek. Od święta próbuję jej założyć, ale ściąga zaraz. Niemowlak, aby miał wygodnie.
Zobacz skarpetki na chlopiecym dziale. Kto to się kapnie że nie dla dzieczyny. Stopki sa UniwersalnePudrowy, brudny róż jest pięknytez jie lubię takiego zarowiastego. A skarpetki. Hm.. My prawie w ogole nie mamy rozowych, ale chciałam czarne. Oj ciężko znaleźć.
Nie kumam tego różowego szału dla dziewczynek. Co nie wejdę na dziewczęcy dział to muszę się przekopywać przez ten róż. Nie lubię tego koloru. I nie podoba mi się jak dziewczynki są ubrane od stóp do głów w róż. Dla córki kupuję najczęściej szare, żółte i niebieskie. Ale wszyscy mi przynoszą różtakże parę rzeczy też ma. A skarpetki dla dziewczynki znaleźć nie różowe to już wyczyn
![]()