O tych drogich nawet nie myślęTak.masz racjetez wolałabym być przygotowana, ale jak mówisz 500zł to spoko bo myślałam ze mówisz o tych co 2tys. Zł kosztują
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O tych drogich nawet nie myślęTak.masz racjetez wolałabym być przygotowana, ale jak mówisz 500zł to spoko bo myślałam ze mówisz o tych co 2tys. Zł kosztują
![]()
To wybór każdej z nas, wiadomoWiem, że młode także rodzą chore dzieci, ale tak jak mówię, jeżeli nie będzie żadnych niepokojących sygnałów od lekarza to nie będę wykonywać tych testów.
Wychodzi ok 5 tydzień, właśnie w 100% jeszcze pewności nie ma, czy jest w macicy, pocieszam się tym, że ma przedpotopowe usgKtóry to tydzień u ciebie? Ale COŚ JEST i to w macicy, więc już połowa sukcesu!![]()
Co masz na myśli, że nie można za długo brać?Pp wielkich trudach jedno i drugie śpi. Starszak zwykle nie śpi w dzień, więc się dziwię.
Mam 32 lata. Pappa dla mnie jest bezsensu. Tylko strach całą ciążę. Bo co mi to da, że wyjdzie 1:200 czy 1:50? Żeby być prawie w 100% pewnym to trzeba zrobić amniopunkcje lub nifty. Amnio jest inwazyjne i można poronić, nifty drogie.
Kwasu foliowego też nie biorę. Tylko pamiętajcie, że tego kwasu nie można za długo brać.
Może nie przyjdzie @, trzymam za to kciuki mocno!Jeszcze nie kupiłam. Właśnie przez ten upał to nie chce się wychodzić. Tym bardziej jak się mieszka w bloku, nie ma się działeczki. A przydał by się basen.....[emoji7]
Ale mąż ma dziś wolne i będzie niedługo jechał załatwiać sprawy to ma mi kupić. Jeżeli będę miała dziś ten test to jutro z rana testuję, choć się boję mega :/ dziś mnie brzuch pobolewa i zastanawiam się czy @ nie przyjdzie?
Dżasta, a Ty czekasz do soboty? Kiedy Ci ta niechciana @ wypada?
Ma sa kra!!! Ja nie nawidzę takiej pogody. 25 stopni to dla mnie już absolutny max. Ja nawet wyjścia z psem ograniczyłam do dwóch, a on też się jakoś na dwór nie garnie.Jaki upał, nawet do sklepu nie da się wyjść!