Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już to sobie poukladalam w głowie [emoji4]Przerażające to jest... A ty musiałaś to przeżyć, współczuję...
Czy za test pappa musiałaś płacić? Czy może jak jest zła przezierność to jest to refundowane niezależnie od wieku? Usg robiłaś w jakimś specjalistycznym ośrodku, u lekarza genetyka czy u normalnego?
Tak mnie pochłonął temat tych badań, boję się po prostu. Mimo, że późniejsze badania nie wskazały żadnego "typowego" zespołu, to jednak coś było na rzeczy
. Tylko dlaczego wyszło takie duże prawdopodobieństwo tych chorób...
Przeżyłaś coś okropnego. Dobrze, że masz swojego skarbeczka i niedługo kolejnego.
Trzymam kciuki, żeby jutro wszystko poszło po twojej myśli.
No właśnie reakcja była naprawdę bardzo stonowana. Ucieszył się, ale nie dostał takiego szału jak ja z Polcią, że skakałyśmy pod sufit Haha. Najbardziej to on ma nadzieję, że wstrzelił się w syna, ale nie nastawiamy się [emoji846]
Polcia jak jej dziś powiedziałam i pokazałam test to zrobiła mega wielkie oczy, wielki uśmiech i stała taka zszokowana, potem zaczęłyśmy się obydwie bardzo cieszyć, powiedziałam jej, że będzie siostrą, a ona się mnie spytała czy może coś powiedzieć do brzucha [emoji16] i powiedziała „cześć, jestem Twoją siostrą” [emoji175] potem jeszcze powiedziała, że się wzruszyła Haha śmieszy mnie to, jak ona stara się dobierać „dorosłe” słowa adekwatnie do sytuacji [emoji23]
A jeszcze a propos męża to jak się dowiedział o pierwszej ciąży to z radości wpakował sobie test ciążowy do ust [emoji23][emoji23][emoji23] Teraz jest starszy to i więcej powagi zatrzymał haha
To co Justynko? Jutro testujesz z rana czy czekasz ? Ja już się cieszę, że nie żyję w tej niepewności. A już się szykowałam na @. Jeszcze jak robiłam ten test to ta kreska wcale tak od razu się nie pojawiła, więc jak podeszłam do niego drugi raz to niemalże gały w niego wsadziłam, żeby dostrzec tą drugą kreseczkę. Z czasem zrobiła się ona nieco wyraźniejsza. Ale jutro rano robię jeszcze jeden i mam nadzieję, że kreska będzie już ewidentna [emoji846][emoji178]

Dżasta jeszcze twoje dwie kreski chcemy tu widzieć!
Później biorę się za następne w kolejności dziewczyny!![]()
Dzien dobry [emoji846] czy z rana jakies specjelne zachcianki? Ja juz po kawie i w locie grzance. Chwila oddechu pora wychodzic do pracy. A tak mi sie nie chce ze szok. Jutro wizyta[emoji39] nie moge sie doczekac. Jeszcze jedna dna sie wizytuje jutro. U was tez takie upaly? No ocipieć idzie...
No w pierwszej ciąży tak zostało. Tylko trochę mdłości później miałam, ale krótko.

Moja koleżanka też słabo znosiła ciąże. A teraz druga jest w ciąży i też zero objawów cały czas. [emoji3] termin ma na wrzesień.Oo ale supermoja przyjaciółka strasznie wymiotowała i strasznie się czuła, opuchnięte ręce i nogi - masakra - nie wspomina tego dobrze i życzyła mi abym ja takiej ciąży nie miała
![]()