Agata.de91
Zaciekawiona BB
Ja idę w poniedziałek bo to pierwsza wizyta u tej ginekolog. I tak nie będę miała USG w poniedziałek bo ona robi tylko w czwartkiWygląda na to, że mamy różnicę 3 dnizastanawiam się czy iść przyszłym tygodniu do gin, to chyba jeszcze za wcześnie, niewiele będzie widać.
Dziś zrobiłam drugi test, by się upewnić na 100%, mniej czuły i z wieczornego moczu, by nie było za łatwo i też jest.
Ale nadal w pełni nie potrafię się cieszyć. Jutro beta, zobaczymy.
Ps. Fajnie, że tu się znacie, aż mi głupio tak się wtryniać z tą podjarką ciążą, ale to zupełnie pierwszy uraz, oby skutecznyPozdrawiam Was i trzymam kciuki
![]()
. I moge mowic prawidlowo, ze jestem juz w 5 tygodniu, bo trwa piaty. Ale pelne ukonczone mam dopiero 4
. Jakbym miala cykle 30 dniowe to bym testowala dopiero w tym tygodniu co ty. A ja mam 23 dniowe, owulacja wczesniej o tydzien, czyli tydzien wczesniej wyszly mi dwie kreski. OM 30.06. Ktoras z was tez miala chyba 30.06. lub blisko. Dlugosc cyklu ma wplyw na testowanie, bo moja @ miala przyjsc 24.07. A u dziewczyny, ktora miala OM 30.06. jak ja, ale cykle po 30 dni spodziewana @ bylaby tydzien pozniej po mojej @, czyli 30 lipca. Ja po prostu sie wczesnie dowiedzialam