Heda
Fanka BB :)
To czekanie na 1 wizytę najgorsze...Tez bym już chciała iść na usg, ale wiem ze to jeszcze bez sensu. U mnie dopiero 4 tydzień i 2 dni, wiec na wizytę do lekarza wybiorę się dopiero na początku września.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To czekanie na 1 wizytę najgorsze...Tez bym już chciała iść na usg, ale wiem ze to jeszcze bez sensu. U mnie dopiero 4 tydzień i 2 dni, wiec na wizytę do lekarza wybiorę się dopiero na początku września.
Dokładnie... Czekanie jest straszne. Ja jeszcze tydzień poczekam. Dziś byłam zbadać kolejny raz betę i progesteron. Mam czasami lekkie plamienia więc wolałam sobie zrobić dla spokoju.Wyniki będę po południu. Nie mam zbytnio objawów poza bolacymi piersiami i zwrotami głowy przy wstawaniu z pozycji leżącej. Czy orientujecie się ile powinna wynosić dzisiaj moja beta? W poprzedni czwartek było 419(robione po 72h od pierwszego pobrania i przyrost był prawidłowy)... Ciekawe ile teraz po kolejnym tyg powinnam mieć..?To czekanie na 1 wizytę najgorsze...
Znajdź sobie na Google kalkulator przyrostu bety i tam ci wszystko ładnie wyliczyDokładnie... Czekanie jest straszne. Ja jeszcze tydzień poczekam. Dziś byłam zbadać kolejny raz betę i progesteron. Mam czasami lekkie plamienia więc wolałam sobie zrobić dla spokoju.Wyniki będę po południu. Nie mam zbytnio objawów poza bolacymi piersiami i zwrotami głowy przy wstawaniu z pozycji leżącej. Czy orientujecie się ile powinna wynosić dzisiaj moja beta? W poprzedni czwartek było 419(robione po 72h od pierwszego pobrania i przyrost był prawidłowy)... Ciekawe ile teraz po kolejnym tyg powinnam mieć..?
A jak się czujesz? I jak z myśleniem?Dziewczyny dzis tylko pobrali mi krew, konsultacja z lekarzem jutro, nie chciało mi się czekac do 13 na wyniki
Są krechy, nie martw się.Kupilam 3 testy dla zaspokojenia ciekawości i spodziewalam sie lepszych kresek ale wyczytalam że czesto jest tak ze stezenie hcg jest wyzsze we krwi a w moczu slabsze i testy potrafia wychodzic blade.
Nova test czułość 25mlu:
Check & go (nie znam czułosci):
Pink test czulosc 25mlu:
To jeszcze jest bardzo wczesna ciążą i myślę że te testy moga takie wychodzić.
Jutro wynik bety.
. Chcę żeby to już minęło, bo za chwilę będę miała straszne niedobory! Pić też nic nie mogę! Miałam ochotę na soki pomarańczowe, potrwało to może z tydzień, teraz nie mogę nawet spojrzeć na nie.który tydzien u Ciebie?A wiecie co ja bym chciała?! Żeby to już był 3 trymestr i żebym mogła się cieszyć robieniem wyprawki.
Dziewczyny co wy jecie????? Mnie wszystko odrzuca, jest coraz gorzej. Jak pomyślę co wczoraj jadłam to mnie mdli na samą myśl, że miałabym to jeść. Nagle przestałam to lubić
. Chcę żeby to już minęło, bo za chwilę będę miała straszne niedobory! Pić też nic nie mogę! Miałam ochotę na soki pomarańczowe, potrwało to może z tydzień, teraz nie mogę nawet spojrzeć na nie.