• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Mi się wydaje, że trzeba przy każdej wypowiedzi zaznaczyć cytuj i wtedy pod czystą wiadomością zaznaczają się wypowiedzi do których chcemy dac odpowiedź bo patrzyłam właśnie co to jest te cytowanie ;) a z resztą zaraz spróbuje i zobaczymy czy tak to działa :D
Ja mam tylko odpowiedz nie mam nigdzie hasła "cytuj" gdzie tego szukać?[emoji28]

reklama
Dziewczynki to moja próba cytowania i propos Waszych pierwszych objawów to powiedzcie mi jak szybko one nadeszły? Czy to było przed testowaniem i terminem @ ? Czy już po 2 kreskach się zaczęło ?
To zależy jakie bo takie najwcześniejsze jak częste sikanie, ból piersi i pleców to miałam jeszcze przed terminem @ reszta doszła troszkę później jak już wiedziałam że jestem w ciąży

W apce klikam na dana odpowiedz i trzymam palcem aż wyskoczy czarne okienko które podpowiada co chcesz zrobić. Możesz cytować jedna odpowiedz lud kliknąć „wiwcej” i cytujesz wszystkie odpowiedzi które chcesz
A to tutaj jest problem bo ja jak nacisne na odpowiedź to mi żadne okienko czarne nie wyskakuje [emoji19] a też korzystam z apki.
To będę Was spamować odpowiedziami [emoji16][emoji6]

A kochane powiedzcie mi np. Jak się ktoś przytula przed owulacja samą i np.cos tam sie dzieje jak juz jest owulacja i przypuscmy, ze plemnik przebił jajeczko to kolejne przytulanko i kolejna dawka plemników nie szkodzi temu zaplodnionemu?? :confused:

U mnie jest odpowiedz i po lewej obok jest +cytat i tam trzeba zaznaczyć u tych osób do których chce się dac odpowiedź i na dole jak się dodaje odpowiedz to jest po lewej takie okienko sie wyświetla i na nie trzeba nacisnąć i sie wyświetlają wszystkie za cytowane i pod spodem sie odpowiada ;)
Dziękuję Justyś za wytłumaczenie ale u mnie musi być chyba stara wersja apki bo nie mam takich "przyciskow" [emoji4]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry