MartynaXI
Fanka BB :)
Ojej, nawet z deska?Wszytko super, ale ja na basenie jestem bezużyteczna, bo pływać nie umiem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojej, nawet z deska?Wszytko super, ale ja na basenie jestem bezużyteczna, bo pływać nie umiem![]()
Ja dziś mam u gin wizytę popołudniuDziś mam wizytę u swojej pani doktor na 12, przez brak tych wyników z pappy wzmógł się we mnie jeszcze większy lęk niż przed każdą zwykłą wizytą. Zasnęłam coś koło trzeciej. Ktoś jeszcze dziś wizytuje?
Ja cały czas mam taki twardy brzuch od dołu, jak to się dokldokła objawia?Powodzenia w wizytach! Kciuki zaciśnięte!
Pytanie z innej beczki bo nie wiem czy mam jechać na oddział... odczuwam coraz częściej chwilowe jakby stwardnienie macicy, jak przykładem reke to ja całą czuje, trwa to parę sekund, nie boli. Czy to są skurcze? Czy przypadkiem nie powinny być dopiero od 20tc? Przeczytałam internety i jestem już spanikowana najgorszym...
Ja jadę z pełnym. W razie czego oproznieJak samopoczucie dziewczyny? Ja staram sie o tym nie myśleć, mam strasznie późno wizytę bo on19:05 czyli 20:05 w pl. Cały dzień. Ale do 18:00 w pracy wiec mam nadzieje że zleci, chociaż ciężko o tym nie myśleć. Jak Wam powiedzieli? Pełny pęcherz?
Wszytko super, ale ja na basenie jestem bezużyteczna, bo pływać nie umiem![]()
Ja bym jednak radziła pojechać albo na IP albo zadzwonić do swojego lekarza bo na skurcze przepowiadajace jest duzo za wczesniej, lepiej dmuchać na zimne.Czuje jak się spina brzuszek, macica. Robi się twarda dotykam od razu reka i czuje ja dokaldnie od poczatku nisko az do pepka. Po paru sekundach przechodzi i brzusio jest mięciutki.