Biegi93
Fanka BB :)
Dziewczyny jakbyście szukały jakichś ciążowych ciuszków to donoszę ze w newlooku są super przeceny. Ja zamówiłam sobie jeansy za 10€ (z 35€) i są super. Polecam zajrzeć na stronę bo maja teraz mega przeceny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz rację co do badania Pappa... Faktycznie ważna w tym jest ocena łożyska, chyba gdybym miała robić, to właśnie dlatego. No ale mój gin robi mi usg na każdej wizycie i też widać jak to łożysko funkcjonuje. Chyba najważniejsze w tym wszystkim jest to, żeby każda z nas miała jako taki komfort psychiczny i niepotrzebnie się nie denerwowala.. Mamaginekolog z tego co pamiętam bardzo namawiała do robienia testu Pappa. Zobaczymy co mi mój ginekolog powie tym razem przy usg genetycznym.Mam wrażenie ze chyba jest jakieś zamieszanie z pojęciami.
Oznaczenie białka pappa to oznaczenie z krwi, to jest białko, które jest produkowane przez łożysko, nie ma na to wpływu poprzednia ciaza. Tobie chyba chodzi o te wyliczenia w programie, gdzie w efekcie wychodzi prawdopodobieństwo wystąpienia poszczególnych chorób. Na podstawie samego usg tez można takie obliczenia zrobić, ale wtedy właśnie zazwyczaj wychodzą gorzej niż w połączeniu z pappa i hcg bo duża wagę w obliczeniach ma wiek i historia chorób.
A w którym tygodniu jesteś?Jak najbardziejwłaśnie te lekkie szturchania to mogą być ruchy maleństwa a raczej jego wielkie podskoki bo machaniem rączką jeszcze nas nie zdoła ruszyć
Ja tak zaczelam czuć wlasnie, na dzień dzisiejszy jest to juz prawie codziennością ale z prawego boku przeniosło sie na środek, przeważnie tak z godzinę po porzadnym posiłku
A u Ciebie który to tydzień?Tak kochana, to Maleństwo daje o sobie znać
Ja właśnie wczoraj wieczorem poczułam pierwszy raz naszego Synka przecudne uczucie. A też nie mależę do osób szczupłych.
A w którym tygodniu jesteś?
Ja tak rzadko teraz tu zaglądam że nie jestem na bieżąco, staram się nadrabiać ale to się nie daTeraz leci 15a poczulam pierwszy raz chyba w 13, nie pamiętam ale pisałam napewno na forum po pierwszym odczuciu
![]()
Nie martw sie zrozumiałe ze nie zawsze jest czas na komputer czy telefon, ja czasami tylko nadrabiam by być na bierzaco a dopiero przy wolnej chwili piszeJa tak rzadko teraz tu zaglądam że nie jestem na bieżąco, staram się nadrabiać ale to się nie da