Kalinova
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny, mimo, że wizyta wczoraj piszę dopiero dziś. Po wizycie poszłam na dalszą częśc wartsztatów dla mam, żeby głowa za dużo nie kombinowała, a po powrocie zaległam spać i obudziłam się dziś przed szóstą, bo gnaty mnie już bolały od leżenia i chyba odespałam poprzednią noc.
Wizyta w porządku, pani dr zrobiła usg i pokazała malucha i kazała mi czekać cierpliwie na wyniki z pappy i omówienie. Bakterie przegnane i antybiotyk pomógł. Zaraz wrzucę foty w wątku wizyt ale pochwalę się, że moje serducho i intuicja od pierwszych dni się nie myliły, będzie chłopiec
. Tak wczoraj wywalił sprzęt, że pani doktor powiedziała, że śmiało już od dziś możemy mówić o nim on 
Wizyta w porządku, pani dr zrobiła usg i pokazała malucha i kazała mi czekać cierpliwie na wyniki z pappy i omówienie. Bakterie przegnane i antybiotyk pomógł. Zaraz wrzucę foty w wątku wizyt ale pochwalę się, że moje serducho i intuicja od pierwszych dni się nie myliły, będzie chłopiec
. Tak wczoraj wywalił sprzęt, że pani doktor powiedziała, że śmiało już od dziś możemy mówić o nim on
. Ze swoją nie mieszkałam, a próbowała rządzić na odległość
. Musiałam popracować trochę nad swoim M, bo na początku tak niepewnie brał moją stronę, a nie może być inaczej. Mąż i żona to jedność, nie ma tam miejsca dla teściowej. Mama do niego dzwoniła jak był w pracy i go ustawiała. W końcu się pokłócili, atmosfera się oczyściła i od tamtej pory było lepiej. Nie trwało to długo i było dawno. Od paru lat teściowa jest super
. Pogadaj poważnie ze swoim M, ale tylko z nim. Nie we trójkę z jego mamą. Jak do niego w końcu dotrze to co mu chcesz przekazać i zrozumie, że myślał źle to i jego mama zobaczy, że on stoi murem za tobą i odpuści w końcu. Jak M lubi czytać to mu jakieś fachowe artykuły podeślij o wyprawce, kiedy najlepiej kupować. Są też różne ciekawe artykuły o zabononach w ciąży. Jeżeli nadal będzie trzymał stronę mamy, to rzeczywiście wyprowadzka byłaby najlepszym wyjściem. To twoja pierwsza ciąża, wszystko przeżywasz pierwszy raz i nie powinnaś się stresować.