Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Acha, to prawda. Tylko zwykle morfologia jest połączona z glukozą na czczo, stąd ten tradycyjny głodniak. Aczkolwiek mi kiedyś ktoś mówił, że np. TSH i inne parametry tarczycowe też powinno być na czczo robione, ale to zasłyszane, więc może nieprawdziweNie trzeba isc na czczo nawet na morfologie![]()
Z rana cukier może być wyższy, bo w organizmie masz jedzonko z wieczora. Niektóre produkty długo pozostają w naszym organizmie.Godzinę po obiedzie 113, godzinę po kolacji 123, czyli ok. Ale zobaczymy rano, bo ja tez miałam wyższy pomiar na czczo.
A jakie masz badania? Większość może być robiona po posiłku. Wszystkie hormony i przeciwciała. Morfologia też niewiele się różni czy jest na czczo czy nie...Dziewczyny, taka podpowiedz a propos badań z krwi. Jeżeli nie macie do zrobienia morfologii tylko inne badania, to nie trzeba być na czczo. Na czczo tylko do morfologii [emoji4]
Wiem o czym mówisz. ale masz rano więc, super. Wstaniesz rano, wyszykujesz sie i zanim sie obejrzysz będziesz na badaniu. Będzie dobrze, pamietaj...pozytywne myślenie! PowodzeniaDzień dobry dziewczyny [emoji4] tutaj widzę weekend pełna parą cisza i spokój i fajnie. Ja jutro o 9.20 prenatalne...już mam lekkiego stresa powiem Wam szczerze dzisiaj od 2 do 5 rano nie mogłam zasnąć, więc i głowa mi dzisiaj dokucza oby dzisiejsza noc była lepsza i żeby do jutra szybciej zleciało
Oooo, to kciuki jutro zaciskam i proszę o dla mnie na wtorek! Też mam rano. To jedno dobre, że nie będę miała czasu schodzić z nerwów.Dzień dobry dziewczyny [emoji4] tutaj widzę weekend pełna parą cisza i spokój i fajnie. Ja jutro o 9.20 prenatalne...już mam lekkiego stresa powiem Wam szczerze dzisiaj od 2 do 5 rano nie mogłam zasnąć, więc i głowa mi dzisiaj dokucza oby dzisiejsza noc była lepsza i żeby do jutra szybciej zleciało
Dzień dobry dziewczyny [emoji4] tutaj widzę weekend pełna parą cisza i spokój i fajnie. Ja jutro o 9.20 prenatalne...już mam lekkiego stresa powiem Wam szczerze dzisiaj od 2 do 5 rano nie mogłam zasnąć, więc i głowa mi dzisiaj dokucza oby dzisiejsza noc była lepsza i żeby do jutra szybciej zleciało
Trzymam kciuki. Za mnie rowniez proszę trzymac bo mam we wtorek wieczorem!!!Oooo, to kciuki jutro zaciskam i proszę o dla mnie na wtorek! Też mam rano. To jedno dobre, że nie będę miała czasu schodzić z nerwów.
@Wiola1985 super! Mam nadzieję, że trend się utrzyma i dla Ciebie drugi trymestr będzie łaskawy
. Dla mnie w poprzednich ciążach był świetnym czasem.