Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taki żarcik@Mujer jaki szpieg?![]()
Niestety mam rozszerzoną morfologie i przeciwciała tarczycowe.Dziewczyny, taka podpowiedz a propos badań z krwi. Jeżeli nie macie do zrobienia morfologii tylko inne badania, to nie trzeba być na czczo. Na czczo tylko do morfologii [emoji4]
Ja tak wczoraj też zrobiłam zjadłam przed 22 ale niestety cukierni tak wysoki 110 a już teraz po śniadaniu. Ok jest po godzinie 134 więc w normie . Mam problem tylko z tym naczczo. A ty masz delikatnie przekroczonyZmierzyłam teraz i 93czyli jednak dieta mnie czeka. Czytałam tez ze taki wysoki cukier z rana może być spowodowany tym, ze za wcześnie jem kolacje. Spróbuje dzisiaj zjeść jeszcze jakaś kanapkę przed pójściem spać.
a to do 100 nie jest w normie?Ja tak wczoraj też zrobiłam zjadłam przed 22 ale niestety cukierni tak wysoki 110 a już teraz po śniadaniu. Ok jest po godzinie 134 więc w normie . Mam problem tylko z tym naczczo. A ty masz delikatnie przekroczony
Do 90 naczczo dla ciężarnych. Po posiłku 1 h 140 a po 2h 120a to do 100 nie jest w normie?
a to do 100 nie jest w normie?
To mnie nigdy żaden lekarz nic nie mówił o innych normach. Poza ciążą jak robiłam badania to miałam 101 i wtedy też mi zaleciła krzywą. Ale krzywa ok. A u Was krzywa źleDo 90 naczczo dla ciężarnych. Po posiłku 1 h 140 a po 2h 120
U mnie źle a naczczo wyszła 94 a norma ich była do 100 a potem już mi cukry wyższe wyszły .To mnie nigdy żaden lekarz nic nie mówił o innych normach. Poza ciążą jak robiłam badania to miałam 101 i wtedy też mi zaleciła krzywą. Ale krzywa ok. A u Was krzywa źle
wyszła?
To mnie nigdy żaden lekarz nic nie mówił o innych normach. Poza ciążą jak robiłam badania to miałam 101 i wtedy też mi zaleciła krzywą. Ale krzywa ok. A u Was krzywa źle
wyszła?
Nie trzeba isc na czczo nawet na morfologieDziewczyny, taka podpowiedz a propos badań z krwi. Jeżeli nie macie do zrobienia morfologii tylko inne badania, to nie trzeba być na czczo. Na czczo tylko do morfologii [emoji4]