reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Ja już jestem przygotowana do lotu.... Mąż przyjedzie po mnie Ok 10 i zawiezie na lotnisko ...o 12:10 lot.... Pogoda u mnie kiepska - dość mocno wieje,ale mam nadzieję, że lot będzie w miarę spokojny...
Dziś obudziłam się z bólem gardła ... ale u mamy będę pic wodę z dużą ilością cytrynki i miodu i myślę, że powinno być Ok.
Jutro prenatalne ....

Trzymam kciuki za wszytkie dzisiejsze wizyty.
Udanego dnia babeczki

Ja już jestem przygotowana do lotu.... Mąż przyjedzie po mnie Ok 10 i zawiezie na lotnisko ...o 12:10 lot.... Pogoda u mnie kiepska - dość mocno wieje,ale mam nadzieję, że lot będzie w miarę spokojny...
Dziś obudziłam się z bólem gardła ... ale u mamy będę pic wodę z dużą ilością cytrynki i miodu i myślę, że powinno być Ok.
Jutro prenatalne ....

Trzymam kciuki za wszytkie dzisiejsze wizyty.
Udanego dnia babeczki
Na szczęście w trójmieście piękna pogoda... to sobie zażyjesz trochę słoneczka [emoji6]

@kasiula222 przykro mi... siedzę w szpitalu i rycze jak to przeczytałam... :( przezylam to samo w tym roku w kwietniu... byłam obstawiona lekami itp i pomimo tego serduszko przestało bic w 8tc A na usg przyszłam w 9... w szpitalu było dobre wsparcie psychiczne, obeszło się bez zabiegu. Miałam do wyboru iść na zabieg szybka akcja albo leki poronne bez ingerencji w środku... i jakby to powiedzieć urodziłam całe jajo plodowe I resztki itp wszystko poszlo do badania. Jeśli masz dzieciątka w domu to skup się na nich... to prawdziwy dar, którego zazdroszczę każdej mamie. :( trzymaj się ciepło!

@kasiula222 bardzo mi przykro... Wiem co czujesz... Wbrew pozorom takie sytuacje często się zdarzają... Za często... I nie mamy na to wpływu...
Tulę mocno... Życzę Ci dużo sił.. I w przyszłości ślicznego zdrowego maleństwa.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam z niecierpliwością na jutrzejszy dzień i godzinę 15.

Ja też nie mogę sama czytać wyników bo szukam później w internecie i się denerwuje... [emoji58]

Moje dziecko pije już raz dziennie przed nocnym spaniem więc jest postęp.

reklama
Witam mamuśki :) u mnie dzisiaj kolposkopia. Boje się tego badania mimo ze wiem ze niby nie jest inwazyjne... ale zawsze... mam nadzieje ze przy okazji zajrzymy do środka zobaczyć co tam słychać u maleństwa :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry