Dzola83
Fanka BB :)
Może to cykl bezowulacyjny używałas testów owulacyjnych?Ja nie mam co robic testow, rano mnie zalalo, 2 dni przed terminem @. Ale ten cykl byl dziwny, owu jakas bez sluzu, te plamienia brazowe. Milego dnia dziewczyny!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może to cykl bezowulacyjny używałas testów owulacyjnych?Ja nie mam co robic testow, rano mnie zalalo, 2 dni przed terminem @. Ale ten cykl byl dziwny, owu jakas bez sluzu, te plamienia brazowe. Milego dnia dziewczyny!
nie kochanaMoże to cykl bezowulacyjny używałas testów owulacyjnych?
do mnie odpisujesz? no dla mnie tez nie so konca byl, ale cos tam bylo. ale tak jak pisalam, cykl mialam krotszy o 2 dni i owu tez sie musiala przesunac, a my sie przytulalisny w owu, wg aplikacji bo nie monitorowalam jakos szzegolnie u siebie, wiec za pozno. W tym miesiacu co 2 dni i bedzie gitJa takie cuda wianki miałam w poprzednim cyklu. Miałam okres który trwał 2 dni i był meeeega skapy. Żaden z testów nie pokazał mi zbliżającej się owulacji. Chociaż, szczerze powiem Ci, że moim zdaniem ten Twój test nie był jednoznaczny...
a kiedy masz termin @?Ja nadal czekam na @
Dzisiaja kiedy masz termin @?
czekamy z zacisnietymi kciukami!Ciągle żyje nadzieją..