Ja tez wczoraj, bo akurat przeczytałam, ze któraś napisała, ze je chleb z serkiem topionym i oczywiscie poczułam tez ogromna ochotę na serek. Sery możemy jeść poza pleśniowym i tymi, w których mleko jest niepasteryzowane.wczoraj jadłam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez wczoraj, bo akurat przeczytałam, ze któraś napisała, ze je chleb z serkiem topionym i oczywiscie poczułam tez ogromna ochotę na serek. Sery możemy jeść poza pleśniowym i tymi, w których mleko jest niepasteryzowane.wczoraj jadłam![]()
Nie jestem pewna. Wydaje mi się, ze pleśniowe mają osobnego bana, niezależnie od pasteryzacji.Z pasteryzowanego można wszystkie.
Oczywiście, ze nie!Oscypki [emoji20]a ja tak lubię. Nie wiedziałam że ich też nie można.... A te podrabiane z mleka krowiego to już chyba tak?
Nie jestem pewna. Wydaje mi się, ze pleśniowe mają osobnego bana, niezależnie od pasteryzacji.
Coś w tym jest... I mnie również tosty z serem i ketchupem przewijają się w myślach cały czasWidzę, że nie tylko ja mam ochotę na sery. Dziś swojego wysłałam do sklepu po pizzę G u s e p p e cztery sery z tekstem, że bez niej ma mi nie wracać. Mam potworną ochotę ostatnio na taką pizzę jak i inne zasmażane z serem wynalazki [emoji39]