Patii_666
Fanka BB :)
Zawsze wymowka ze leki, antybiotyk bierzeszA ja jadę na wesele i co... Będą chcieli wszyscy mi polewać ją będę odmawiać i się kapną ze w ciąży jestem.. A chciałam powiedzieć dopiero jak skończę 12tyd
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawsze wymowka ze leki, antybiotyk bierzeszA ja jadę na wesele i co... Będą chcieli wszyscy mi polewać ją będę odmawiać i się kapną ze w ciąży jestem.. A chciałam powiedzieć dopiero jak skończę 12tyd
Też dobre... Może przejdzie... A leki biorę faktycznieZawsze wymowka ze leki, antybiotyk bierzesz![]()
w zeszłej ciąży tez tak panikowałam o wszystko bety co 5 dni robiłamI powiem Wam, ze juz wiem czemu nie chciałam robic badań bety. Za mało przyrasta jest zle, dużo przyrasta, a potem pusty pęcherzyk to jeszcze gorzej... lepiej być chyba totalnie nieświadomym![]()
Ja tak samo nerwówka w pracy w domu... Teraz siedzę na l4 i odpoczywam...aby wytrzymać do 18stego potem będę wiedziała co i jak...w zeszłej ciąży tez tak panikowałam o wszystko bety co 5 dni robiłamteraz jestem zdania ze co ma być to będzie wole spokojna ciąże bo ost była ostro nerwowa i nie wyszło to na dobre
![]()
byle mieć dobre podejście i wsparcie i będzie okJa tak samo nerwówka w pracy w domu... Teraz siedzę na l4 i odpoczywam...aby wytrzymać do 18stego potem będę wiedziała co i jak...
Wg lekarza to 4 tydzień, wg większości kobiet 5 ;-) lekarz liczy skończone tygodnie, a my kobiety jak mamy 4+3 to skończylysmy 4.tydzien i leci nam 5 ;-)Ej a jak to liczyć ??? 4 tydz czy 5 ? Zobacz załącznik 1162922
dzięki bo się zastanawiam kiedy do lekarzaWg lekarza to 4 tydzień, wg większości kobiet 5 ;-) lekarz liczy skończone tygodnie, a my kobiety jak mamy 4+3 to skończylysmy 4.tydzien i leci nam 5 ;-)
Mam beżowe plamienia co drugi dzień wiec sie oszczędzam. W kwietniu poronilam, odrazu wtedy byly ciemnobrazowe i w 6t bradykardia.W 2 ciazach jezdzilam na rowerze do samego konca, czemu nie chcesz jezdzic? Bylo mi lzej pedalowac niz chodzic![]()
Lekarze zawsze liczą dni dokładnie czyli na przykład 6 tydzień 4 dzień, dla nich to nie jest 7 tydzień.dzięki bo się zastanawiam kiedy do lekarza ☺ale raczej się nie spieszę
![]()