Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozumiem. Ja dostałam zakaz 3 tygodnie temu, a w sumie od pozytywndgo testu już nic. Jednak warto zaufać lekarzowi, obserwować siebie i nie oddalac się od męża. No i dlugo nie będziecie mieli dla siebie tyle czasu co przed narodzinami pierwszego dziecka, więc warto to wykorzystaćTeż miałam minimalnego i też brałam ten progesteron, później dostałam cyclogest 400 dopochwowo :/ też nie pamiętam kiedy z mężem byliśmy blisko ale rozumie mnie że się boje. Bo boje. Mimo ,że już mogę.
Rozumiem. Ja dostałam zakaz 3 tygodnie temu, a w sumie od pozytywndgo testu już nic. Jednak warto zaufać lekarzowi, obserwować siebie i nie oddalac się od męża. No i dlugo nie będziecie mieli dla siebie tyle czasu co przed narodzinami pierwszego dziecka, więc warto to wykorzystaćW poprzedniej ciąży praktycznie do końca miałam zakazy z okresami przerwy - ta sama historia z krwiakiem, później łożysko nisko, twardnienia brzucha, skracająca się szyjka itd. Dopiero na koniec mąż próbował pomoc przyspieszyć poród ale jak widać mało skutecznie
Te tragedie bardzo zbliżyły nas do siebie. A balam się ,że odejdzie ode mnie bo już różne myśli przychodziły mi do głowy. Ale mam wspaniałego męża. i chyba w końcu będę mogła powiedzieć ,że jesteśmy szczęśliwi.
Ja się w piątek na normalnej wizycie dowiedziałam ze na 80% dziewczynkaDziewczyny czy na prenatalnych będzie już widać co tam się ukrywa między nóżkami?![]()
Na kiedy termin Ci wychodzi z usg? Masz już termin prenetalnych? My miałyśmy podobnie, ale u mnie 9+0. Mam nadzieje ze się u mnie nie zmieni przy kolejnym badaniu. U Ciebie duża różnica z usg między ostatnim badaniem a dzisiejszym? Bo pisałaś ostatnio 9+ coś, jesli dobrze pamietam. Ja właśnie nie mogę odnaleźć karteczki z terminem kolejnej wizyty… Ale chyba za tydzień mamWłaśnie zauważyłam że z tygodnie z usg na podstawie miesiączki liczył, a z zarodka wychodzi 8+1 bo maluszek ma 1,75 cm
Mam tak samo. Oprócz tego, że czasem swędzą brodawki albo zaboli brzuch nie wiem, że jestem w ciążyJa też nie mam objawów jakiś super. Lekkie mdłości miałam. A tak to zmęczenie i brak energii. I tyle. Myślałam ,że coś ze mną nie tak.
Cieszcie się, naprawdę. Dla mnie weekend był łaskawy to dzisiaj sie nadrabiaMam tak samo. Oprócz tego, że czasem swędzą brodawki albo zaboli brzuch nie wiem, że jestem w ciąży![]()