reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Ile płacicie za wizytę? U mojego gina taka ciążowa kosztuje 250 zł ale chciałam go zmienić, bo nie do końca jestem zadowolona. Z synem w ciąży byłam raz wyjątkowo u innej lekarki (gdy mój był na urlopie) i myślałam o niej, ale tam wizyta 360 zł 😬

reklama
Mam tak samo i też piłam mnóstwo wody z cytryną bo tylko na nią mam ochotę 🫣 Też miałam wrażenie że cytryna nie pomaga i może nawet pogarsza, ale kurcze tylko to mam ochotę pić... Coś innego do picia u Was fajnie działa? ☺️
Ja się przerzuciłam na zimną gazowaną wodę

Też nie wierzę! Ale tak czasami pozytywnie nie wierzę 😆 niby piersi bolą, niby się cofa, ale to narazie taka abstrakcja że właśnie w mojej macicy powstaje życie
Piękne to, więc ciężko uwierzyć :) Dla mnie to jest o tyle abstrakcja, że - wg moich doświadczeń - od dwóch kresek na teście to jeszcze długa i wyboista droga do zdrowego urodzonego dziecka, więc jeszcze zupełnie nie jestem przywiązana, cały czas mam w głowie tylko tyle, że okres mi się spóźnia

Witam się z Wami wszystkimi i serdecznie gratuluje ;) moja ciaza także mnie zaskoczyła po 5 latach nie powiem ze jakoś bardzo się staraliśmy ale chcieliśmy to 3 dziecko teraz w tym momencie o tym już nie myślałam dlatego takie było moje zaskoczenie kiedy pojawiło się zle samopoczucie a na teście 2 kreski , jestem po pierwszej wizycie termin na 2.04 ;) jak dziewczyny radzicie sobie z mdłościami , nie wymiotuje a jednak mnie mdli i niedobrze mi ,poza tym pobolewa mnie czasem brzuch jak przed okresem , stresujące to jest dla mnie , chociaż wiem że tak może być na początku ciąży, w drugiej siazy miałam plamienie i krwiaka na szczęście udało się utrzymać ciążę może stąd właśnie moje leki że w tej może być to samo ehh
Witaj, ja też mam okropne mdlosci, weź sobie od lekarza lek na mdlosci, pomaga.
A jak po wizycie, serduszko już jest? 😊

Ile płacicie za wizytę? U mojego gina taka ciążowa kosztuje 250 zł ale chciałam go zmienić, bo nie do końca jestem zadowolona. Z synem w ciąży byłam raz wyjątkowo u innej lekarki (gdy mój był na urlopie) i myślałam o niej, ale tam wizyta 360 zł 😬
W bocianie 300 (jeszcze 1 lub 2 wizyty) a u mojego w klinice 350

U mojego 400zł wizyta położnicza w ciazy z USG

reklama
350 zł
Ale już nie chce zmieniać bo dzięki tej lekarce się udało i ogólnie działa na mnie bardzo pozytywnie. Muszę sobie tylko w luxmed ogarnąć skierowania żeby mieć za darmo.

Do góry