reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

A ja chodzę na NFZ, mam fajnego lekarza z pierwszej ciąży. Trzeba będzie pójść raczej osobno na prenatalne i połówkowe ale tak to nie płacę ;)

reklama
Jakoś drogie mi się wydają te wizyty. ;o
Ja jakoś w maju zapłaciłam 300zl z cytologią, a zawsze ciążowe miałam tańsze.
Ale zobaczę ile weźmie we wtorek. Czyżby ceny od maja tak poszły w górę?;o

Witaj, ja też mam okropne mdlosci, weź sobie od lekarza lek na mdlosci, pomaga.
A jak po wizycie, serduszko już jest? 😊
Tak na tym usg wszystko było dobrze było widać serduszko, ale to dopiero był 6t6d kolejna wizyta dopiero 11 września nie wiem jak ja do Niej wytrwam w takiej niepewności, wiem że najlepiej o tym nie myśleć bo i tak co ma być to będzie;) ale jakoś ciężko tak ;)

Tak na tym usg wszystko było dobrze było widać serduszko, ale to dopiero był 6t6d kolejna wizyta dopiero 11 września nie wiem jak ja do Niej wytrwam w takiej niepewności, wiem że najlepiej o tym nie myśleć bo i tak co ma być to będzie;) ale jakoś ciężko tak ;)
Ooo w urodziny mojej starszej 😆
Zawsze możesz iść na dodatkową wizytę. Mnie niestety one stresują i czekam aż mi się zmniejsza z co tygodniowych do co miesięcznych

Ten mój gin jest ogólnie dość drogi, zawsze miał wysokie ceny, normalna wizyta z cytologia 500zł. Trafiłam do niego po stracie bliźniaków, super poprowadził mnie z synem, dlatego nawet nie myślę żeby iść gdzie indziej. Moja druga ciąża z młodym była dość problematyczna, juz w 12 tyg. był zakładany szew, cała ciąża od 10tc leżąca, i co chwile w szpitalu.

Też byłam na wizycie 6+6 i też kolejna prywatnie mam 11 września 😄 ale w miedzy czasie 19 sierpnia mam na nfz, bo chce badania za free zrobić

reklama
Hmm serio? Ostatnio mnie gin kierował do takiego specjalisty ale sama płaciłam, zobaczymy co teraz powie. Zawsze lepiej specjalistę od tematu żeby na pewno wszystko wyłapał!
Tak oczywiście, są darmowe i wykonać i tak je może jedynie specjalista, np tam gdzie ja chce iść to mogę zapłacić a mogę za free 😉 więc no...

Do góry