reklama
Mi wychodzi w takim razie 3 kwietnia albo właśnie 4...dobra wpisze ten 4Miałam oddzielnie USG i wizytę, bo mój lekarz w przychodni nie robi USG, 20.08 też idę właśnie do niego z wynikamiA data porodu... ja mam wrażenie, że za pierwszym razem lekarz jakoś źle policzył: mówił że 4.04, ale pamiętam że się dziwiły tu dziewczyny. Zawsze mówię to samo na wizytach, czyli że ostatnia miesiączka to 27.06 więc nie wiem co to za rozbieżności
![]()

white_lotus
Fanka BB :)
white_lotus
Ide tez teraz 21 sierpnia ale az sie boje co ten znachor wymysli. To jest ten od pecherzyka.
niezapominajka876
Mi też pewnie wyjdzie inny termin patrząc na to że ciąża jest młodsza, ale liczę że nie zbliżę się do swoich urodzin, czyli do 21 kwietniaMi wychodzi w takim razie 3 kwietnia albo właśnie 4...dobra wpisze ten 4![]()

Ooo i to jest super termin, moje i mojego męża urodziny@Lunaa09 dopisz mi wizyte 9.09 chociaz dla mnie to termin graniczacy z wiecznoscia![]()

Jak wszystko będzie planowo, to będę świętować moje urodziny w 39 tygodniu, i kilka dni później będę rodzić... Myślę, że będzie to jedyna w swoim rodzaju impreza urodzinowa hahahMi też pewnie wyjdzie inny termin patrząc na to że ciąża jest młodsza, ale liczę że nie zbliżę się do swoich urodzin, czyli do 21 kwietniaja chcę mieć swoje urodziny dla siebie
niezapominajka876
Hahah ja będę świętować z noworodkiemJak wszystko będzie planowo, to będę świętować moje urodziny w 39 tygodniu, i kilka dni później będę rodzić... Myślę, że będzie to jedyna w swoim rodzaju impreza urodzinowa hahah

reklama
Podziel się: