reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

W środę dostanę nareszcie kartę ciąży, jestem ciekawa co lekarz tam ostatecznie zapisze hahah 😅 Ale żeby już coś było możemy wpisać ten 4.04 na liście

reklama
Miałam oddzielnie USG i wizytę, bo mój lekarz w przychodni nie robi USG, 20.08 też idę właśnie do niego z wynikami 🫣 A data porodu... ja mam wrażenie, że za pierwszym razem lekarz jakoś źle policzył: mówił że 4.04, ale pamiętam że się dziwiły tu dziewczyny. Zawsze mówię to samo na wizytach, czyli że ostatnia miesiączka to 27.06 więc nie wiem co to za rozbieżności 😅
Mi wychodzi w takim razie 3 kwietnia albo właśnie 4...dobra wpisze ten 4 😁

Mi też pewnie wyjdzie inny termin patrząc na to że ciąża jest młodsza, ale liczę że nie zbliżę się do swoich urodzin, czyli do 21 kwietnia 🤣 ja chcę mieć swoje urodziny dla siebie
Jak wszystko będzie planowo, to będę świętować moje urodziny w 39 tygodniu, i kilka dni później będę rodzić... Myślę, że będzie to jedyna w swoim rodzaju impreza urodzinowa hahah

reklama
Do góry