reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Oglądam sobie Greys Anatomy i kocham tą sielankę - babka ma założony szef w 16 tygodniu bo grozi jej poród przedwczesny, ale nie przeszkadza jej to w chodzeniu do pracy, staniu X godzin na nogach, bieganiu, podnoszeniu dzieci, seksie, w sumie funkcjonuje jakby nie miała żadnego zagrożenia 😂

Oj dziewczyny, została mi przesunięta wizyta o jeden dzień, i przychodnia... zmieniła mi zarówno dzień jak i lekarza. A że nie wysyłają potwierdzeń w SMS więc wydało się teraz jak przyszłam na wizytę. Zestresowało mnie to, bo o tym lekarzu zupełnie nic nie wiem, a do tego poprzedniego czekałam miesiąc. Rejestracja mówi, że pewnie jakiś błąd po ich stronie. Czekam na tę wizytę, ale...

Oj dziewczyny, została mi przesunięta wizyta o jeden dzień, i przychodnia... zmieniła mi zarówno dzień jak i lekarza. A że nie wysyłają potwierdzeń w SMS więc wydało się teraz jak przyszłam na wizytę. Zestresowało mnie to, bo o tym lekarzu zupełnie nic nie wiem, a do tego poprzedniego czekałam miesiąc. Rejestracja mówi, że pewnie jakiś błąd po ich stronie. Czekam na tę wizytę, ale...
Oj słaba sytuacja, ja bym się tam kłóciła 🥲

To słabo bardzo... Tylko dokładają stresów niepotrzebnie

Ja dzisiaj od rana gorzej ale to chyba dlatego że mój mąż kupił chleb z figą 🤢 no totalnie nie mój smak. I tak mi ta figa stała w gardle, ale przepiłam kawa i lepiej. A teraz koktajl z mango, grejpfruta, pomarańczy, imbiru, szpinaku, cytryny. Mam mega ochotę na owoce

Oj słaba sytuacja, ja bym się tam kłóciła 🥲
Jak opanowałam moją ciążową reakcje tzn. od razu łzy w oczach (hahah) to nawet kłóciłam się trochę 😅
Pani na szczęście bardzo miła i przejęta, ale powiedziała, że dziś nic nie zrobią, ale że umówić mnie mogą do tamtego lekarza "od następnej wizyty". Szczerze to nawet nie wiem czy on w piątki przyjmuje...
To słabo bardzo... Tylko dokładają stresów niepotrzebnie
Zgadzam się 👍🏻

reklama
Do góry