white_lotus
Fanka BB :)
Po prostu to nie oni tylko tak oblicza aparat usg i kalkulatory jak sie poda date om.Mi odejmują dzień w stosunku do mojej aplikacji, i lekarze i położne/pielęgniarki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Po prostu to nie oni tylko tak oblicza aparat usg i kalkulatory jak sie poda date om.Mi odejmują dzień w stosunku do mojej aplikacji, i lekarze i położne/pielęgniarki.
Taaak, jakieś inne kalkulatory, ale na początku byłam trochę zdziwiona bo OM zawsze ta sama.Po prostu to nie oni tylko tak oblicza aparat usg i kalkulatory jak sie poda date om.
No ja mam i w apce i na papierach od dr tą samą datę.NiemozliweW poprzednich ciazach bylo to samo. Zawsze jak dostawalam wydruk tabelki z parametrami usg to pokazywalo o ten jeden dzien mniej. Po prostu preglife liczy nie od dnia ostatniej miesiaczki tylko razem z nim.
Tak czy siak, juz wiem ze jak podaje ktory tydzien to mam odjac dzien i wtedy prawie biją mi brawoTaaak, jakieś inne kalkulatory, ale na początku byłam trochę zdziwiona bo OM zawsze ta sama.
Ja sobie jakoś założyłam że np. lekarz w tych obliczeniach ma w wyniku tylko dni skończone, a apka tez te dopiero rozpoczęte, i wtedy ma to sens w mojej głowie, ale nie rozkmniniałam za mocno tylko uznałam że okej tak jest, będę podawać jedno mniej niż w apceKorzystam z Flo
Tez 1.07No ja mam i w apce i na papierach od dr tą samą datę.
Podałam 1.07 om (tak leki brałam do stymulacji) i termin wszędzie 7.04. W aplikacji tak samo
Zobacz załącznik 1720320
I u dr mam dokładnie tak samo. W karcie ciąży też i na usg też
No same ciekawostki masz. Dlaczego delfinem nie można?Stawiam, że "grzebaniem" będzie większe ryzyko infekcji niż zupełnie bez niczego. Przecież woda z basenu nie wpływa głęboko do pochwy. Pływanie nie jest przeciwwskazane w ciąży. Jedynie co to nie powinno się pływać delfinem
No to widzisz że mi apka pokazuje dzien późniejTez 1.07
Jeszcze tu ewentualnie moze cos byc. Ale nie wiem. Wiem ze moja pokazuje dzien dalej.No to widzisz że mi apka pokazuje dzien później
Co to masz za apke?No ja mam i w apce i na papierach od dr tą samą datę.
Podałam 1.07 om (tak leki brałam do stymulacji) i termin wszędzie 7.04. W aplikacji tak samo
Zobacz załącznik 1720320
I u dr mam dokładnie tak samo. W karcie ciąży też i na usg też