No ja drugie też dość krótko, wody mi odeszły po 12 a o 14:30 urodziłamMoja kuzynka o 18:50 skurcze i 19:20 urodzila w szpitalnej windzie jak jechala na oddzialDrugi porod. Rodzila 3 razy, kazde ekspres.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
No ja drugie też dość krótko, wody mi odeszły po 12 a o 14:30 urodziłamMoja kuzynka o 18:50 skurcze i 19:20 urodzila w szpitalnej windzie jak jechala na oddzialDrugi porod. Rodzila 3 razy, kazde ekspres.
Kurczę, to nie dobrze bo ja nie lubię wysoko spać. A myślicie że da się z niej wyjąć trochę tego „wkładu” żeby była niższa?Mam ten w kształcie 9 i dla mnie ok, tylko jest dość mocno twarda i wysoka![]()
Moja ma zdejmowany pokrowiec a w środku białą poduszkę z kolejnym suwakiem, i w środku już wypełnienie. Więc na spokojnie można wyjąć lub dołożyć więcej. Dla mnie za to jest nieco za niska pod głową hhah, ja lubię spać jak najwyżej się daKurczę, to nie dobrze bo ja nie lubię wysoko spać. A myślicie że da się z niej wyjąć trochę tego „wkładu” żeby była niższa?
Super, dziękiMoja ma zdejmowany pokrowiec a w środku białą poduszkę z kolejnym suwakiem, i w środku już wypełnienie. Więc na spokojnie można wyjąć lub dołożyć więcej. Dla mnie za to jest nieco za niska pod głową hhah, ja lubię spać jak najwyżej się da![]()
Popieram, tez miałam awaryjne CC po kilkunastu godzinach sn.Ja ze swojego przykładu tylko proponuję rozeznać się jak może wyglądać cesarka bo ja szłam na naturalny poród a skończył się cesarka i byłam trochę zaskoczona jak to wygląda! Myślę że bym się czuła lepiej jakbym o tym wcześniej poczytała. Bez stresu, po prostu się rozeznać
No ja tez po samo dupsko… Ale akurat oboje mikrusy. Maly mial 3150 jesli sie nie myle. Takze ile kobiet, tyle porodow. Ja ogolnie jestem typ chcesz sn, prosze bardzo. Czujesz ze lepsze dla Ciebie bedzie cc? Droga wolna. I mam tak ze wszystkim. Nie moj cyrkJa tak miałam po pierwszym, ale wtedy mnie po odbyt nacieli13 szwów...
Wtedy było ciężko, ale ja drobinka a syn prawie 4kg...
Ja w jakies 10 minNo ja drugie też dość krótko, wody mi odeszły po 12 a o 14:30 urodziłam![]()