reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Kurczę, to nie dobrze bo ja nie lubię wysoko spać. A myślicie że da się z niej wyjąć trochę tego „wkładu” żeby była niższa?
Moja ma zdejmowany pokrowiec a w środku białą poduszkę z kolejnym suwakiem, i w środku już wypełnienie. Więc na spokojnie można wyjąć lub dołożyć więcej. Dla mnie za to jest nieco za niska pod głową hhah, ja lubię spać jak najwyżej się da 😅

Ja ze swojego przykładu tylko proponuję rozeznać się jak może wyglądać cesarka bo ja szłam na naturalny poród a skończył się cesarka i byłam trochę zaskoczona jak to wygląda! Myślę że bym się czuła lepiej jakbym o tym wcześniej poczytała. Bez stresu, po prostu się rozeznać
Popieram, tez miałam awaryjne CC po kilkunastu godzinach sn.
W moim przypadku cesarka była wybawieniem i dosyć szybko doszłam po niej do siebie, więc bywa różnie.

Moje cukry mnie wkurwiają. Po posiłkacham spoko a na czczo z palca ok 96.
Żeby stwierdzić cukrzycę musi być taki z żyły. Z żyły ledwo co ale w granicy.
Ale już żeby zwiększać insulinę to z palca będzie. Ehhhhhj
A bez stwierdzone za paski czy sensor place 100%

Ja tak miałam po pierwszym, ale wtedy mnie po odbyt nacieli 😏 13 szwów...
Wtedy było ciężko, ale ja drobinka a syn prawie 4kg...
No ja tez po samo dupsko… Ale akurat oboje mikrusy. Maly mial 3150 jesli sie nie myle. Takze ile kobiet, tyle porodow. Ja ogolnie jestem typ chcesz sn, prosze bardzo. Czujesz ze lepsze dla Ciebie bedzie cc? Droga wolna. I mam tak ze wszystkim. Nie moj cyrk :)

reklama
Wczoraj było super, dziś od rana już ścisk żołądka i odruch wymiotny bardzo duży. Prosiłam bobasa w brzuchu żeby poczekał do śniadania, wtedy będzie miał czym 🤮, a teraz to tylko sprawia że boli mnie cały brzuch. Posłuchał 😂🙃

Do góry