@april2025  @Newcia  a wy dziewczyny na którą macie jutro?

reklama

niezapominajka876
Fanka BB :)
To w takim razie jest sens zrobić? Nic na badaniu nie wyszło niepokojącego, ty czujesz się spokojna.A co do ryzyka, mam pomyśleć czy chce amniopunkcję, jeszcze się zastanowię, aczkolwiek w środku jestem jakaś spokojna...
Tak, od ok 6 dni totalnie wszystko zniknęło, mdłości, cofki, zmęczenie....uffCudowna wiadomość!! Zdradzisz płeć?to Ty pisałaś o "zaniku" objawów?
No właśnie muszę pomyśleć, doktorek dużo mi tłumaczył, z 20 min gadał, łącznie z tym że jemu się nie zdążyły powikłania po amnio a wiadomo, że na tym etapie jeszcze nie wszystko da się dobrze sprawdzić, więcej wychodzi na połówkowych. Zapytałam o serduszko to mówił że na pierwszy rzut oka jest ok, ale ma 6mm i jeszcze za malutkie aby dobrze zbadać.To w takim razie jest sens zrobić? Nic na badaniu nie wyszło niepokojącego, ty czujesz się spokojna.
Jestem dobrej myśli, ale muszę pomyśleć, mam chwilę czasu, bo amnio można robić od skończonego 14 tyg.
Karo_lina129
Kurde ja myślałam że przy tak niskich ryzykach już się nie sprawdzaNo właśnie muszę pomyśleć, doktorek dużo mi tłumaczył, z 20 min gadał, łącznie z tym że jemu się nie zdążyły powikłania po amnio a wiadomo, że na tym etapie jeszcze nie wszystko da się dobrze sprawdzić, więcej wychodzi na połówkowych. Zapytałam o serduszko to mówił że na pierwszy rzut oka jest ok, ale ma 6mm i jeszcze za malutkie aby dobrze zbadać.
Jestem dobrej myśli, ale muszę pomyśleć, mam chwilę czasu, bo amnio można robić od skończonego 14 tyg.

To jest ryzyko pośrednie, niskie jest od 1:1000 w górę, wysokie 1:300 i mniej, ja mam tak pomiędzy....Kurde ja myślałam że przy tak niskich ryzykach już się nie sprawdza
niezapominajka876
Oddaj mi tą dziewczynkę hahahaAle! Sprawdzila się u mnie teoria, że na dziewczynkę seks 2 dni przed owuseks był w sobotę a owu w poniedziałek.
 moje największe marzenie
 moje największe marzenie 
Karo_lina129
I to wyliczają na podstawie pappy i usg ?To jest ryzyko pośrednie, niskie jest od 1:1000 w górę, wysokie 1:300 i mniej, ja mam tak pomiędzy....
reklama

Karo_lina129
Hahaha powiem Wam że ostatnio stwierdziłam że mi wszystko jedno, to i to fajnie, ale zawsze jakoś chciałoby się mieć córę XDAle! Sprawdzila się u mnie teoria, że na dziewczynkę seks 2 dni przed owuseks był w sobotę a owu w poniedziałek.
My dodatkowo planujemy jedno, więc to będzie to będzie już jedno

Podziel się: