Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Włączam jej "mini mini" a tam są fajne bajki, te zwierzątka z ulicy sezamkowej i taka z misiem, one są dla takich malusińskich, więc mała zachwycona, guga i macha nóżkami jak tańczą, śpiewają albo coś sie dzieje hihi :-) czasem jest tam nauka angielskiego więc sobie z nią siadam i powtarzam słówka 
, jutro z rana wybieramy sie na weekend do Opola do dziadków pochwalić sie Natalką
;-)
mogła bym jeszcze dłużej spać ale Leonek tak usilnie domagał się mojej osoby, że musiałam się nim zająć. A ten najadł się, pobawił i w kimono

, moja mała wcale nie śpi gorzej po 2 bajkach a jest nimi zachwycona
Mi się wydaje że Natalka widzi w tv wszystko bardzo dobrze, tym bardziej że tv jest duży a bajki są właśnie takie dla maluchów, że się dużo nie dzieje, mówią wyraźnie i wolno, typu "gdzie jest nos? "tu jest nos" "a teraz erni mówi złap się z ucho" haha
oczywiście reszte dnia spędzamy w łóżeczku, na sacerku, czy na macie więc myślę że się dobrze rozwija
takie moje zdanie