Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
elo z rana :-)
jezeli chodzi o skoczek to ja dostalam taki najzwyklejszy - coś takiego :
HUŚTAWKA SKOCZEK JAK NOWY (412156155) - Aukcje internetowe Allegro
i jest fajny![]()
gdyż w blokach są za wąskie futryny 

, bo kolezanka dla cory miala i mowi ze bombowa sprawa:-)....a jak Natalka tak ogolnie, wyciszyla sie troche? no i super wiesci ze jak narazie sladu skazy nie ma....moze nie bedzie
, super:-), ja mam lezaczek ten Rain Forest z Fisher Prica i naprawde zdaje egazamin, jest kolorowy, milusi no i te dzwieki
...bomba
, ma cos byc;-), ale teraz to Ci chyba obojetnie co, parka jest
, czy tak jak u mnie obojetnie ale z naciskiem na dziewczynke
, bo jesli o tej co ja to nie wiem czy on Ci bedzie tak chcial lezec
.....no chyba ze Ty juz o takiej porzadnej :-)Jeśli chodzi o zabawki FP to jestem nimi zauroczona uważam że są genialne i nie znam dziecka któremu by się nie podobałyCzesc Dziewczynki:-)
ale nie wiedziaalm Ruda ze takie tez sa, super:-), ja mam lezaczek ten Rain Forest z Fisher Prica i naprawde zdaje egazamin, jest kolorowy, milusi no i te dzwieki
...bomba
no a ta zebra tez nie glupia![]()

, wczoraj go rozlozylismy bo byla 2 dzieci:-) ale na dluzej to nawet dla 4-miesiaczniaka sie nie nadaje
...jak znajde fotke to wkleje
, brzydkie ale cos w nich jest
;-)

!!!! koszmar, faceta sądem zaczęłam już straszyć ale w koncu przyszedł po prawie 3-ch miechach. Mała ledwo się miesci bo jak pisałam Wam ma już ponad 8 kilo a on jest tylko do 11. Ale masz rację, jest bombastyczny:-)
:-) wyobrazcie sobie że ze mna tak nie gugała wczesniej, teraz jak tak wszyscy sie nia non stop zajmuja to piszczy tak glosno i takie juz wyrazne guganie slychac