reklama

Kwietnióweczki 2008

hej Wam z wieczora..

No Lady - tesciowa temat bez konca- poki co jeszcze nie potrafie odpyskowac bo mi glupio, ale kto wie jak mnie kiedys wyprowadzi z rownowagi:-D
czekam tylko jak na zbawienie jak mloda sie nauczy gadac i wyrazac swoje potrzeby - jak powie ze chce do mamy to nie bedzie innego wytlumacznia.. (boze ale ja o nia zazdrosna jestem):-D
w sumie to tesciowa mi sie najgorsza nie trafila, bo mogloby byc gorzej.. jedynie co mnie denerwuje to wlasnie jej podejscie do malutkiej - ale to pierwsze dziecie z nowego pokolenia, no i mam nadzieje ze przy kolejnym tez jej zapal zmaleje :-)

no a ja sobie siedze i czekam na meza, mala juz spi, cyfrowy polsat mi zablowkowali bo karty nie wymienilam i nie mam co ogladac.. :-(

ide sobie pochomikowac cos :-D

reklama
Hej Hej Kobitki:-):-)

Naprodukowałyście tych stron że szok ale nadrobiłam lekturkę:-):-)

Lady za niedługo wkleję kilka fotek do galerii tyle że małż fcoś poprzestawiał w aparacie i zdjęcia w ruchu nie wychodzą tzn są zamazane ehhh:wściekła/y:to lukniesz na trendy hahah choć wiesz to trendy dla mam z odstającym brzuszkiem więc super kolekcji to nie zobaczysz hihi ale co tam na niektórych chyba jesscze wrażenie robię hihih na weselichu fotograf latał z aparatem hihi i zamiast młodym robił nam fotki:-):-) żartuję ale coś w tym było:-)

Byliśmy z Jeremim w poradni rehabilitacji i musimy robić ćwiczenia z Nim ma zespół napięcia mięśniowego lewej strony za 1.5 miesiąca do kontroli do rehabilitantki a za 3 do lekarki i bedzie miał usg głowki robione.
I Wam się pochwalę JEREMI MA PIERWSZEGO ZĘBA wylazł na dole 13 sierpnia:-):-):-)

No a my dzis bez teściowej bo pojechala wczoraj do domu pakowac sie na stałe do nas bo sie przeprowadzamy już na 100% do 22 sierpnia więc i ona bedzie z nami.

Ale dobrze jak jej nie ma spokój taki w domku jest tzn ona nie jest zła ale sytuacja taka na 30 metrach w 4 osoby to masakra wiec troche odpoczniemy a na nowym domku będzie już luźniej :-):-)

Jutro moja mama przyjeżdża będzie do wtorku bo my jedziemy jutro na wesele a potem małż będzie woził rzeczy z Kalisza do nas więc z Jeremim musi ktoś być bo ja do roboty.

No i miałam coś napisać i zapomniałam:-):-)

miłego dla Was

ja tesciow tez mam super, a najbardziej poki co to ze nie moge sie z nimi dogadac bo greckiego jeszcze nie znam hehehe :-Dto utrzymuje bardzo czyste relacje bo jak cos mi sie nie podoba to maz musi to powiedziec i itak na niego jest:-D

Hej.

Oj ja mam na szczescie złota tesciowa. Dobra osoba i nie wchrzania sie w dzieci, ale trzeba było beczke soli zjesc:rofl2::-p

no to mamy ta sama tesciowa:-D:-D:-D;-)

ja tesciow tez mam super, a najbardziej poki co to ze nie moge sie z nimi dogadac bo greckiego jeszcze nie znam hehehe :-Dto utrzymuje bardzo czyste relacje bo jak cos mi sie nie podoba to maz musi to powiedziec i itak na niego jest:-D

netgirl no to jak to- tlumacz sie:-D;-)- z mezem sie dogadujesz a z tesciami nie:confused:, a maz tez Grek:confused:, czy jak:sorry2:
a swoja droga to masz tesciow o jakich mozna pomarzyc:-D:-D:-D

dziendoberek

An gratulacje!!! Wysciskaj Jeremiaszka:-)
Skad to napiecie miesniowe:confused:, i jak to zauwazylas?

my wyspani choc Bartek wstaje teraz jzu przed 7 i mame budzi, swoim yyyyy aaaaa, bleblebleble:-D a jak sie podniose to sie chichra:rofl2:, wiec my na nogach juz dosc dosc:-p, ale za to juz wszystko porobione:laugh2:
u nas dzisiaj piekna pogoda:-), trzeba chwytac bo jutro moze znowu lac:crazy:
wiec jakby mnienie bylo ....nie tesknijcie:-D;-):-p
zajrze wieczorkiem

Jeremiaszek wyściskany od cioteczek :-):-):-)

A co do napięcia to zauważyliśmy że lewa strona u Jeremiego była zawsze bardziej "aktywna" napięta i więcej jakby nią ruszał więc powiedzieliśmy naszej lekarce że tak nam się wydaje że chyba coś nie tak bo lewa aktywna strona a prawa mniej więc dała skierowanie do poradni. A tam jak mąż pojechał okazało się że to właśnie prawa strona jest ok a ta lewa to napięcie bo ona cały czas w gotowości jakby była ztywna taka więc pokazała ćwiczenia i teraz małż z Jeremim ćwiczy albo teściowa bo mnie qrde nie było i za bardzo nie wiem jak te ćwiczenia robić

a to różne są np tzw kołyska łapiemy za rączki i nóżki razem i podciągamy tak by Jeremi podniósł się i na bok położył potem np nóżkę jedną zginamy druga wyprostowana i przewracamy na brzuszek i tak na zmianę. Małż robi też tzw taczkę na brzegu wyrka tak by Mały rękoma niby podpierał się. Jeszcze są jakieś ale nie umiem ich opisać:-):-)

Idę fotki wklejać

u nas leje za oknem Małż na budowie maluje pokoje z moim bratem a my kiśniemy w chacie ehhh

reklama
Witam kobitki :-)
nocka u nas super :-)
pogoda jak na dzień wolny od pracy - jak zwykle deszczowa to już chyba norma
:wściekła/y:

Byliśmy z Jeremim w poradni rehabilitacji i musimy robić ćwiczenia z Nim ma zespół napięcia mięśniowego lewej strony za 1.5 miesiąca do kontroli do rehabilitantki a za 3 do lekarki i bedzie miał usg głowki robione.
I Wam się pochwalę JEREMI MA PIERWSZEGO ZĘBA wylazł na dole 13 sierpnia:-):-):-)
miłego dla Was

An jeśli chodzi o napięcie mięśniowe to nie ma się czym martwić :-)z tego co wiem to nic takiego często się pojawia u niemowląt :tak:synek mojej siostry też to miał w tej chwili nie ma po tym śladu :-)i powiem że nawet jakoś przesadnie z nim nie ćwiczyła wszystko się samo ustabilizowało :-)więc głowa do góry bo masz super synusia:-)
a to że Jeremi ma pierwszego ząbka to szok :szok:wielkie gratulacje i buziaki dla bobo:-) napisz może jak on to przechodził bo mój mały od miesiąca się męczy z tymi zębami - ma białe punkciki ale nic nie chce wyjść no i do tego marudzi :crazy:i jeszcze jedno wyszła mu tylko jedna dolna jedynka czy dwie:confused:

Miłego dzionka kobitki - bez względu na to jaka jest pogoda :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry