kasiak_81
Zaangażowana w BB
hej Wam z wieczora..
No Lady - tesciowa temat bez konca- poki co jeszcze nie potrafie odpyskowac bo mi glupio, ale kto wie jak mnie kiedys wyprowadzi z rownowagi
czekam tylko jak na zbawienie jak mloda sie nauczy gadac i wyrazac swoje potrzeby - jak powie ze chce do mamy to nie bedzie innego wytlumacznia.. (boze ale ja o nia zazdrosna jestem)
w sumie to tesciowa mi sie najgorsza nie trafila, bo mogloby byc gorzej.. jedynie co mnie denerwuje to wlasnie jej podejscie do malutkiej - ale to pierwsze dziecie z nowego pokolenia, no i mam nadzieje ze przy kolejnym tez jej zapal zmaleje :-)
no a ja sobie siedze i czekam na meza, mala juz spi, cyfrowy polsat mi zablowkowali bo karty nie wymienilam i nie mam co ogladac.. :-(
ide sobie pochomikowac cos
No Lady - tesciowa temat bez konca- poki co jeszcze nie potrafie odpyskowac bo mi glupio, ale kto wie jak mnie kiedys wyprowadzi z rownowagi
czekam tylko jak na zbawienie jak mloda sie nauczy gadac i wyrazac swoje potrzeby - jak powie ze chce do mamy to nie bedzie innego wytlumacznia.. (boze ale ja o nia zazdrosna jestem)
w sumie to tesciowa mi sie najgorsza nie trafila, bo mogloby byc gorzej.. jedynie co mnie denerwuje to wlasnie jej podejscie do malutkiej - ale to pierwsze dziecie z nowego pokolenia, no i mam nadzieje ze przy kolejnym tez jej zapal zmaleje :-)
no a ja sobie siedze i czekam na meza, mala juz spi, cyfrowy polsat mi zablowkowali bo karty nie wymienilam i nie mam co ogladac.. :-(
ide sobie pochomikowac cos

to lukniesz na trendy hahah choć wiesz to trendy dla mam z odstającym brzuszkiem więc super kolekcji to nie zobaczysz hihi ale co tam na niektórych chyba jesscze wrażenie robię hihih na weselichu fotograf latał z aparatem hihi i zamiast młodym robił nam fotki:-):-) żartuję ale coś w tym było:-)
, a maz tez Grek

synek mojej siostry też to miał w tej chwili nie ma po tym śladu :-)i powiem że nawet jakoś przesadnie z nim nie ćwiczyła wszystko się samo ustabilizowało :-)więc głowa do góry bo masz super synusia:-)
wielkie gratulacje i buziaki dla bobo:-) napisz może jak on to przechodził bo mój mały od miesiąca się męczy z tymi zębami - ma białe punkciki ale nic nie chce wyjść no i do tego marudzi