Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ale praktyka, co nie?? Alanek jest po prostu prześliczne, słociutkie są takie maleństwa, ale kolki współczuje..na szczęście ja tego nie przeżywałam, też miałam surową dietę, ale to zależy chyba też od dziecka...Natanek jaki męźczyzna już..hoho...Trzymajcie się cieplutko, dużo sił życzę i wyspanych nocek
:-)

dołączam sie do twoich pytań bo zaraz i mnie to czeka... a jak u ciebie ze spacerkami? po którym dniu wybraliście sie na pierwszy spacer? i w koncu jaki wozeczek kupilas? choidzisz razem z dwoma chłopakami?

każdy może się pomylić więc jak masz podejrzenia ze to nie to to idz i sprawdz 

zostało mi tylko macieżyńskie
Pamiętam jaki ja miałam stres jak z Patrykiem musiałam wszędzie biegac a co dopiero z dwójką maluszków.To mówisz,że Alex,he he też bardzo ładne imię
Taką ma widocznie budowę.Patryk waży koło 12kg no ale to chłopak to musi więcej ważyc nie:-)Jeśli chodzi o nocnikowanie to u nas ciężko.Jak go posadzę zaraz po przebudzeniu to zrobi siku a tak to nie.A z kupką to też ciężko wyczuc bo robi o różnych porach.A teraz to nawet za bardzo już nie chce siedziec na nocniku tylko wstaje od razu.
No lepiej żeby to były potówki niż alergia.Ci lekarze to sami nie wiedzą już co wymyślec ale najbardziej trafną diagnozę to chyba alergolog postawi.
dobra zmykam, odezwę się później, muszę obiadek skończyć..3 majcie się laseczki