masiek
Mamy kwietniowe'08
wysłałam Reni smsa ale nie odpisuje
.... mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku.
Wiecie, ten skrócony oddech, to normalne w 8miesiącu. Wczoraj nawet czytałam, "w oczekiwaniu na dziecko" jak się brzuszki obniżą będzie nam łatwiej. Mi najgorzej oddycha się w nocy, dlatego noce takie.
A wczoraj jeszcze przyjechały chłopaki, trochę się zdziwili, co ja narzekam na Wojtka, ale sam im wsio powiedział. No i do wieczora wykańczali pokoik. Tak więc rozstawiłam sobie dzisiaj przy łóżku deskę do prasowania, wymościłam sobie miejsce i prawie na leżąco prasuję
ale prasuję tylko bodziaki, śpiochy i te ubranka na początek. Reszta wyprana i w komodzie siedzi.
Położyłam sobie na łóżku rożek i tak co jakiś czas na niego patrzę i dumam. Bo już za niedługo w tym rożku będzie Leonek
I takie dziwne myśli mnie nachodzą.
A dzwoniła moja przyjaciółka urządzają mi baby schower czy coś w tym stylu, tak za 2tyg. Mam nadzieję, że dotrwam do tego 2w1
.... mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku.Wiecie, ten skrócony oddech, to normalne w 8miesiącu. Wczoraj nawet czytałam, "w oczekiwaniu na dziecko" jak się brzuszki obniżą będzie nam łatwiej. Mi najgorzej oddycha się w nocy, dlatego noce takie.
A wczoraj jeszcze przyjechały chłopaki, trochę się zdziwili, co ja narzekam na Wojtka, ale sam im wsio powiedział. No i do wieczora wykańczali pokoik. Tak więc rozstawiłam sobie dzisiaj przy łóżku deskę do prasowania, wymościłam sobie miejsce i prawie na leżąco prasuję
ale prasuję tylko bodziaki, śpiochy i te ubranka na początek. Reszta wyprana i w komodzie siedzi. Położyłam sobie na łóżku rożek i tak co jakiś czas na niego patrzę i dumam. Bo już za niedługo w tym rożku będzie Leonek
I takie dziwne myśli mnie nachodzą. A dzwoniła moja przyjaciółka urządzają mi baby schower czy coś w tym stylu, tak za 2tyg. Mam nadzieję, że dotrwam do tego 2w1

i jak tu możesz być człowieku skokojny że wszystko ok najważniejsz eże miałam USG i że pan dr powiedziął zę jest wszystko ok , ale mam pytanie co do dojrzałości łożyska czy ktoś wam coś na ten temat mówił bo ja mam stopień II ale nie wiem oco chodzi 12 tyg temu był stopień 0 wiem że z czasem to się ono starzeje ale czy zę jest ten II stopień to dobrze ?
mam nadzieję że nie bedzie to 15kg