Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie spojrzałam, że skoro mamy większe łóżeczko to trzeba kupić większe. 

no miejmy nadzieję, że się jeszcze nie rozdwoiła:-(
nie wypowiem się czy będzie pasować, bo to też zależy od otoczenia. I od tego jaki masz zamysł na wygląd pokoju. Chyba ci nie pomogłam
.
:-):-):-) jupi jak się cieszę. Nie będę musiała się już wciskać do corsy. A na wakacje będę mogła wziąć to co chcę, a nie minimum potrzebne
:-):-):-) No i Leonek będzie miał wygodnie i bezpiecznie
Dziś rano pobiegłam oddać krew na morfologie no i mocz bo ten moj ginek mi nie zlecil a ostanio w październiku robiłam
tak dla swojej spokojności zbadam i najwyżej nasze kochane expertki z BB póki do wizyty to powiedzą czy ok ;-) ale odbiore jutro bo już dziś mi się nie chce 
A wóziem się nie martw, myślę że tak aż od razu po porodzie to nie jest niezbędny 
No bo kto tak widział przemęczać się w ciąży jak ty to robisz? Ahh nunu !!
A teraz to ty leż i stracha nie rób! Pomeczyłaś się trochę, ale dobrze że przeszło
Z tą koszulą to niezła jestes, ale ja to pewnie też bym się mogła z tego powodu popłakać hihi, to znak że trzeba kupić
na basen chodziłam ale wcześniej, fajnie tak popływać, ostatnio byłam 3 tyg temu i już sama się więcej nei wybieram, bo trochę strach. a do jacuzzy to nie właź bo nie wolno...
)
jedno za jasne dugie za ciemne ten kolor tego łóżeczka co ja wybrałam to słomka jeszcze takiego nie widziałam w sklepach nawet jestem w kropce 
No ale masz przepis jak za miesiąc przyspieszyć poród - po prostu urządzić imprezkę!
). Tylko pewnie na bezynę trochę więcej wydacie?no to Masiu gratuluje i fajnie ze macie takich dobrych teściów;-)Renia się nie odezwałano miejmy nadzieję, że się jeszcze nie rozdwoiła
A moje słonko właśnie dzwoniło, teściowie wezmą dla nas kredyt no i autko już będzie nasze:-):-):-) jupi jak się cieszę. Nie będę musiała się już wciskać do corsy. A na wakacje będę mogła wziąć to co chcę, a nie minimum potrzebne
:-):-):-)

no no wypraszam sobieHello kobietki :-)
Maja napisz jak tam po USG, jak niunia urosła? :-)
...
zadna niunia

tylko chłoptaś jak się patrzy z jajeczkami i armatką

i serduszko biło 159/min i wiecie co ona wypatrzyła....
taki rowek miedzy noskiem a wargą i pyta sie mnie czy tatuś ma taki rowek
a ja niewiedzilam i jak przyszłam do domciu to obejrzałam mojego małża no i pod tym wąsikiem kryje sie rowek
więc Michaś ma go po tatusiu

ale ma oko kobitka
w pogotowiu mam też jelpa
i usiądzie na dupce spokojnie
fakt trochę się zastanawiam jak będzie z benzyną
czy nas nie wydoi... jak co to Wojtek będzie jeździł autobusem do pracy, chociaż po podwyżkach cen biletów t nie wiem co bardziej będzie się opłacało.