reklama

Kwietnióweczki 2008

Ćwiczę i normalnie przez to od dwóch dni mam tak ściśnięty żołądek że ledwo daje radę....bosshhheee jak ja się tak poświęce i nie bryknie to zwariuję hehehe...zobaczymy co będzie.....ale mój żołądek wytrzyma to tak boli dziś przez to że jeść nie mogę duużo oczywiście kawałek i stop i booooooli....ach te nasze dzieci

a te na okres to przepowiadające co nie?????No życzę ci tego Kasiu z całego serca dwa tygi i szybki poród.....i z maksiem do domku....

reklama
No i zaczęłam pakowanie, włożyłam do torby czerwone pantofle. Od czegoś trzeba zacząć;-):-D

Aduś fajna koleżanka:wściekła/y::angry: tylko w de kopnąć, sorki:baffled: ta może i ominą bóle porodowe, ale po zabiegu laicika też nie ma:no::wściekła/y:
no i takie osoby mnie wkurzają, nie wiedzą a gadają.
Jak Kasia kazała ograniczam nerwy:tak:

oki koziaki ja też mykam bo obiadek jedzie:-p:-p:-p będzie za kilka minutek. Ponoć coś też ekstra dla Leonka jedzie:tak:
papatki.
Jutro mój himen będzie w domku więc mogę się nie pojawić, wybaczycie. Ale coś czuję, że to nasze ostatki w samotności.
Buziaki.

Ja na godzinę się odmelduję bo mój bratanek mnie tak prosi o granie na kompie,że nie mogę mu odmówić więc dam mu a za godzinke wpadnę...

wiecie co u mnie straszne wiatrzycho aż mój ojciec się wystraszył i pozabierał swe doniczki z balkonu hehehehe a taki był tawrady co to taki wietrzyk a tu masz taki wietrzyk że szooooooooooooooooooook a najgorzej ma być w nocy.....

INGRID ja mam ułożenie pośladkowe i żeby sie dzidzia obróciła dobrze leżec tyłkiem do góry jak nie obróci się to cesarka więc ćwiczę se.....

MASIU samacznego kochana....taaaa koleżanka miła hehehe...masiek przypomniałaś mi że miałam kapcie kupic i klapki pod prysznic co ja bym bez was zrobiła pojechała bez połowy rzeczy.....:-):-)

dobra spadam za godzinke bede ide posiedziec z rodzinką przy stole...:dry:

MASIEK idź jak widzę,że jesteście to sama odejść nie mogę :-D:-D:-D:-D dobra oddaje ster bartankowi ale ja wracam za godzinkę:-D:-D:-D:-D

Dobra zmykam.
Aduś no ty zerknij na listę rzeczy do szpitala --->czyli na wątek o pakowaniu:tak:

Ingrid no nie zła propozycja.

Może Aduś zacznie sypiać jak nietoperki:-D

Olol uciekam bo słyszałam trąbienie autka, znaczy się, że tatinek wraca:tak:

papatki

Ale jak kupić stanik bez przymierzania?? No niby biust mam ciut większy niż przed ciążą, tzn nadal jest nie duży. Chyba wezmę przyjaciółkę albo siostrę i pojedziemy taksówką. Przy okazji kupię też szlafrok do szpitala, bo nie mam żadnego:sorry2:
Maśku jakupiłam na allegro tylko sie zmierzyłam, kupiłamz firmy mizet, bardzo wygodny bo juz go sobie użytkuję:tak::-):-)

Pakuj walizke bo nie znasz dnia ani godziny... cwiczysz z tylkim do gory???
Ja juz sie spakowalam jakis czas temu...
mnie juz zaczyna pobolewac brzuch jak na okres :-):-):-):-):-) wiec licze ze za dwa tyg sie ozdwoje... zobaczymy:-)
no jasię własnie pakuje, Kasiu mówisz że jak brzucho pobolewa jak na @ to oznaki zbliżającego sie porodu taak:confused: bo mi sie wlasnie tak sporadycznie zdarza,a tobie jak często:confused::confused::confused:

reklama
Wojtuś przyjechał i kazał mi siedzieć w pokoju bo jakąś niespodziankę szykuje.
No to co mam robić lukam na bb:-)

Maju no przeglądam na allegro, mierzę się, ale jakoś nie potrafię dojść do tego co i jak. A chcę przymierzyć najpierw by wiedzieć jaki typ stanika mi podpasuje.
Nie chcę tak w ślepo, bo ja mam dość mały biust i szerokie ramiona i nie zawsze ramiączka mi pasują.
Ta kupię stanik do karmienia a jak się okaże, że po cc nie da rady karmić:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry