Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zegnam sie i do juterka no chyba,że urodzę...:-)Lady cieszymy sie ze juz oki z Tobą i z SandruniąDziewczyny uwazajcie na siebie!!!!!bedac w szpitalu naprawde zrozumialam ze nie czytsa chalupa wazna ze nie wazne jest by obiad byl codziennie...ale wazne jest zdrowie nasze i naszych pociech!!!! wiec nie szarpcie sie tak...ida swieta i pewnie kazda z was bedzie szalała..z porzadkami a to z tym i z tamtym ...odpuscie sobie albo rubcie to z duzym umiarem i spokojnie... bysmy te ciaze szczesliwie dosniosly.......

no i wreszcie zrozumiłas to ci tak wszystkie do głowy tłukłyśmy
;-) ze nie ma sie co przemeczac...
Ada no nie bedz taka i poczekaj jeszcze z 1,5tyg chociaż noDobranoc Iwonko
Dobranoc An...
żegnam sie i ja pa....jedziemy po brata mojego na okęcie do wawy potem po drodze do tesco i wrocimy pewnie kolo 2.00zegnam sie i do juterka no chyba,że urodzę...:-)
;-)
:-)
a wraca dopiero we środe.....więc szybciej Silki tutaj nie będzie
jutro ma wizyte i napisze nam jak bedzie po
no i Ona też się za nami bardzo stęskniła
;-)
BRANOC ADA.. i nie rodz jeszcze.. daj malemu skoczyc na oststnie okienko co bysmy mogly ci gratki zlozycDobranoc Iwonko
Dobranoc An...
żegnam sie i ja pa....jedziemy po brata mojego na okęcie do wawy potem po drodze do tesco i wrocimy pewnie kolo 2.00zegnam sie i do juterka no chyba,że urodzę...:-)
teraz biore euthyrox-125 a po urodzeniu mam wrocić do euthyrox-75 no i oczywiście po jakichs 3-4tyg zrobic ponowne badanie i wtedy sie okaze czy ta dawka bedzie dalej ok
;-)...A w nocy tak mnie rwały pachwiny do dołu że myślałam,że zwarijuę ale w ogóle nie mam żednych skurczy parę razy mi w ciąży twardniał brzuch i na tym wsio ...

najprędzej rodzę 19ego kwietnia, a najbardziej pasuje mi 24 (rocznica ślubu moich rodziców):-)
Kwas foliowy przyjmuję codziennie od 20 rż z przerwami na witaminy któe biorę dla ciężaróek i karmiących. Obecnie biorę feminatal metafolin czy jakoś tak
) chleję mineralkę na litry w małych ilościach na raz i też guzik pomaga. Juz weny twórczej i na cholerę brakuje