iwonkablaz
Fanka BB :)
Wogóle od wczoraj plącze mi sie po głowie co to mogło znaczyć jak ginek powiedzil ze "szyjka 26 mm"
to dużo mało? i co to długość czy rozwarcie czy co 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Iza chciałabym sie juz rozpakowac i tulic synka, ale polozna mi dzis mowila ze lepiej by bylo jakby sobie do 38tyg w brzuchu posiedziali ja juz sam niewiem .... kurna namieszala mi w głowie
normalnie tak mnie to wzruszylo ze mi sie plakac chce
a myslisz ze taki wykres moze sugerowac ze to juz tuz tuz??
bo to moje 1 ktg i niewiem...
MAJECZKO nic sie nie smutaj co ma byc to bedzie ... ale poloznej nie sluchaj twoj maly juz nie taki malykasiu ja normalnie z wrazenia aż sie popłakal jak wracalam z ktg...chcialaabym zeby to bylo juz a jednoczesnie sie chyba troche boje
nie martw sie moze u Ciebie sie szybciej rozkręci niż u mnie;-)
i załapiesz sie jeszcze na rybke;-)
:-)
no i chetnie poczytam co doświadczone mamusie sadzą na temat mojego wykresiku ktg....
.. wiec jak ma ochote wyjsc juz na swiat .. to niech wychodzi ...Michasiu chodz do ciotek:-)...kurcze no normalnie Ci zazdroszcze o trzymam kciuki zeby to nie byl falszywy alarm:-)tak wiem ze rybki to fajne znaki u mnie moj R. to ryka a ja i dziewczyny to skorpionice wiec ta rtbka kolejna jak znalaz w naszym domku z barankiem gorzej .. no ale co zrobie ja po 20 urodze nic tylko mi pozostanie kochac baraniatkoMasz rację Kasiu - rybki to fajny znakA baranki podobno mają charakterki i lubią brykać...
Też bym chciała rybkę, miałybyśmy taki sam znak zodiaku. Ale to nie ja o tym zadecyduję)

a na samym dole mam zapis skurczy macicy- prawie w ogóle ich nie było. Lekarzem nie jestem,ale przygotuj sie w razie czego ja mam jeden wykres sprzed 9 lat u mnie byly mniejsze te skurcze i kazal mi moj gin uwazac.a więc dzisiaj wyglądało to tak.... następne ktg we wtoreko ile wytrzymamy;-)
przed chwila wyczytalam ze jak spadnie ponize 2 cm to juz nie tak bardzo wesolo a 2-3 to ok
Mam nadzieje ze we wtorek mi się uda, będę bardzo szczęśliwa :-) A w niedzielke przejade sie z mężem po okolicy, tu pewnie jest jakaś przychodnia choć nie chce znów paść na bylekogo
w sumie to juz końcówka ciązy, ale tak czy siak dla spokojności wolałabym się przebadac u kogoś innego, poprostu zeby sie nie martwic choć przez te ostatnie dni 
hehe jak ja po bananachale pocieszam sie ze jeszcze troszeczke i bedzie po niej..po wodzie mineralnej u mnie jest kosmos zgaga:-):-)
a po porodzie zgaga mija jak ręką odjął. Normalnie zawsze jestem w szoku jak miło sie robi po urodzeniu, ze już nic nie boli nie piecze i wogóle git

Jestem siostrą Masi, mam nadzieję, że o te kwietniówki chodzi.
prosiła wam przekazać, że wczoraj o godzinie 20 została mamusią Leonka.
Leonek ma się dobrze waży 2.5kg i ma 46cm.

A tu taka niespodzianka. Suuuuuuuuuuuuuper że Leoś zdrowy:-)
Rewelacja!!! 
Baranka jakoś nie bardzo, a rybki to raczej ze względów obawowych nie baudzo;-)
.
Zapraszam:-)
raju dziołszki mamy tak wiele do zrobienia że nie wiem czy zdązymy ze wszystkim. Cały pokój dla Matylki do zrobienia, ścianka działowa, ściany, okno zagacić czyli karnisz i firany (póki co ogranicze się do rolety
) reszta jak Mi sie urodzi, podłogi ułożyć i chyba kupię jednak zwyczajne wyrko drewniane ze szczebelkami do spania w chałupie a ze soba będę zabierać moje turystyczne, sama nie wiem.
Dawaj znaki jak akcje skurczowe u Cieibe
ja nawet w większe ubierałam bo tak szybko musiały być zmieniane. A to ulane mleko a to siki bokiem szły, ech normalnie masakra