reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
reklama
Hej, hej !!!!

akinom witaj i pisz jak najczęściej :tak: A znasz już może płeć maluszka ?? Na pewno szybciutko pojmiesz zasady forum:tak: No i koniecznie wklej zdjęcie brzuszka :-) Ja zdjęcia zmniejszam w zwykłym Paincie :tak: Spróbuj :-)

Miałam się wyspać, ale jakoś zasnęłam chyba na 15 minutek i się obudziłam... Ale poleżałam, odpoczęłam...

Myślałam, że pozwiedzam trochę Berlin, a tu zima Nas zastała :szok: Śnieg z deszczem i temperaturka około zera :szok: Ale malutka wspaniała :tak: Śliczna i mądra :tak:Strasznie grzeczna... Wcale nie płacze, tylko wtedy gdy jest już bardzo głodna... Nie marudzi, zasypia sama w łóżeczku... No mówię Wam, Aniołek :happy2: Uśmiecha się już jak się Ją pogłaszcze po policzku i próbuje " rozmawiać " :-D Słodzieńka :-D

Melduję, iż mój brzuszek urósł o 1,5 cm od ostatniego mierzenia :-) Dzidziuś sobie rośnie i rozkopuje mamę;-) Już nie mogę się doczekać przyszłego poniedziałku i usg :-) Tak bym już chciała wiedzieć, czy wszystko dobrze i kto tam mnie tak podkopuje :-D

gryzelda, bóle jelitowe... Masz na myśli zaparcia ?? Ja do zeszłego tyg. nie miałam z nimi problemu, a od tygodnia klops :zawstydzona/y::-( Chyba muszę poprosić ginkę, żeby mi coś na to zapisała, bo po trzech dniach bez wypróżnienia strasznie brzuszek boli :-( A może Wy macie coś sprawdzonego ?? Słyszałam o siemieniu lnianym, ale nie wiem nawet jakbym miała je przyrządzać :confused:

A co tam u reszty Kwietnióweczek ??
Do później ;-)

Do góry