reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2007 łączcie się

cześć ja przepraszam że się nie odzywałam przez weekend i tylko zajrzałam, ale robiliśmy z mężem przetwory i już mi się nawet siąść przy kompie nie chciało za specjalnie.Po za tym w niedziele pisałam referat na konferencję a Grześ był z mała na spacerze co bym mogła pracować. W poniedziałek byłam z Ala na uczelni w Lublinie, a wczoraj nie miałam neta. Ale obiecuje że chociaż się będę witać jeśli nie będę miała czasu na jakieś rozpisywanie. :tak::tak::tak::tak::tak:U nas ok tak po za tym, dziś robiłam wielkie prasowanie i dopiero siadłam:-)

Pozdrawiam was serdeczne i mocne buziaczki :-D:tak:

reklama
witam mam już siostrzeńca i siostrzenicę :-):-)ale jestem happy
z mamą też ok już po operacji

Kasirko to swietnie ze juz po... :tak:
Monia to zagladaj, zagladaj Kochana ;-)

A ja dzis wolna od pracy, tzn. od pracy w pracy, bo w domu to tak jak zwykle... Ogarne, wyskocze na male zakupki i okulista pozniej.

Pozdrowionka!

:-):-)
witam mam już siostrzeńca i siostrzenicę :-):-)ale jestem happy
z mamą też ok już po operacji
kasirka - najpierw pomyślałam ze jakieś dodatkowe dzieciarki do zajmowania się Tobie przybyły -- a to siorki bąble przyszły na swiat ---- gratuluję!!

kasia23:-) czesc:-)
wiesz co? - mam plana wybrać się do poznania może 17, 18 sierpnia ------------będziecie dziewczynki?------ania też? siora tam mieszka i bym sobie przenocowała:cool2:

cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii mnie głowa:confused:
pochmurno:sorry2:
mały już mnie wurza:angry:
m dzis przyjezdza
jutro wyjezdzamy

miłego dnia

aaaaaaaaaaaa moniczka:-)

wiecie------------------ jeszcze anusi brakuje:-(

czesc...i mnie pogoda pochmurna i pada i pada eh,ale od jutra upaly,w nieedizele chyba nad morze ruszymy:tak:
HANIU-a gdzie wyjezdzacie?
KASIU23-czesc,fajnie tak jak wolne od pracy co?
KASIRKO-to super,gratuluje:happy2:
MONIA-jakie przetwory robilas?

Hej hej!
Haniu jak na dzien dzisiejszy to sie nigdzie nie wybieram, jedynie do pracy, tego dnia;-) Z tym ze nie mam jeszcze grafiku i nie umiem powiedziec jak to wyjdzie... ale jestem na tak, oczywiscie:tak: Bedziemy w kontakcie :-):tak:

Ala witaj!

cześć dziewczynki u nas pochmurno, muszę się wziąść zaraz za jakąś konkretną robotę bo mieszkanie już ogarnięte, Alusia mi pomagała :tak: A teraz niunia ogląda na połowie ekranu klub Myszki Miki, a ja mam chwile dla was.:-)

Alu jeśli chodzi o przetwory robiliśmy: ogórki kiszone, fasolkę szparagową, sos słodko-kwaśny i leczo, w ta sobotę pewnie zrobimy sałatkę z kapusty i ogórków i pikle i może coś jeszcze:-D

Dobra uciekam muszę coś wymyślić na obiad i nie mam pomysłu:no:

Pozdrawiam serdecznie i buziaczki :tak::-D

:-):-)
kasia23:-) czesc:-)
wiesz co? - mam plana wybrać się do poznania może 17, 18 sierpnia ------------będziecie dziewczynki?------ania też? siora tam mieszka i bym sobie przenocowała:cool2:
Haniu - chętnie bym się z Tobą spotkała w Poznaniu, ale 16 sierpnia lecimy do Szwecji. Może innym razem się uda.

reklama
Do góry