reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Hej Kochane !
Miałam dziś ciężką noc wierciłam się z boku na bok i nie mogłam w ogóle spać :-(.Dobrze że nie mam takich problemów z siusianiem bo nie wstaje w nocy no może raz na kiedy.Mały za to strasznie mi żebra molestuje ,jak kopnie to aż syczę i cała podskakuje.No i najgorsze co mnie męczy to wzdęcia i zgaga !!Horror!!
A co do ruchów to aż za aktywny jest jak dla mnie nawet jak chodzę to się wiertoli non stop , strasznie dziwne uczucie.
Jednym słowem idzie nam 33 tydzień a ja już mam totalnie dosyć!:-(
Jeszcze dochodzi zajmowanie się Hubert a na koniec dnia sprzątanie z ziemi zabawek normalnie koszmar ,a mój mąż w pracy od rana do wieczora :-(

Dagsila czekamy na foto ja dzis spodziewam sie pierwszej paczki z allegro :)

no to jestesmy dzisiaj szczesliwe rozpakowywaczki zakupów:-D:-D:-D:-D

Dagsila Ty wiesz jak zalatwic sprawy brava brava! ;-)

.

dziekowac dziekowac:-):-)

Widzicie to co ja??????? Ooo kurcze:szok::szok::szok: 1 miesiąc i 4 tygodnie wygląda gorzej niż 2 miesiące na tym suwaczku.. Ojej, ratunkuuuuuuuu:szok:

hehe popatrz na mój;-)

Sześć babeczki:-DCzy to księżyc w pełni dziś w nocy był że tyle z nas nie ma sił:szok:?
Ja też się nie wyspałam, z boku na bok się rzucałam, dziecko moje i ukochanego o spokojny sen uprosić musiałam:wściekła/y:Antek się wiergoli, tata jak lokomotywa chrapoli- :no:
Ja się chyba rozwiodę z Pioterem jak on nie przestanie wydobywać tych dziwnych dźwięków- dziś zapowiedział mi że idzie spać do Antka pokoju:angry:aaa niech idzie a co !
a tak z innej beczki to zjadłam już pierwsze śniadanko , a teraz lecę experymentować z tym katikowym omletem na słodko :zawstydzona/y:
miłego dnia, jak coś to jestem w kuchni!

Ja tez sie odmeldowuje. Po sniadanku - buleczka z dzemen :zawstydzona/y: , kawusi :zawstydzona/y: wrocilysmy do lozeczka sie powylegiwac.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Czekamy na dostawe zakupow, a jak przywioza to uwaga uwaga: biore sie za robienie ruskich. Nie wiem jak to wyjdzie - w razie czego Kwiatuszku telefon miej pod reka by mi pomoc :tak::tak:

hej laski:-) ja tam spalam jak zabita, ledwo sie o 10 z lozka zwleklam gdyby nie to za mam dzis termin o 15 i musze zrobic z siebie czlowieka, to bym caly dzien przespala...:tak:
boli mnie troche brzuch w nocy... tez tak ktoras ma? taki lekki bol jak na miesiaczke:baffled:

hej laski:-) ja tam spalam jak zabita, ledwo sie o 10 z lozka zwleklam gdyby nie to za mam dzis termin o 15 i musze zrobic z siebie czlowieka, to bym caly dzien przespala...:tak:
boli mnie troche brzuch w nocy... tez tak ktoras ma? taki lekki bol jak na miesiaczke:baffled:

mnie dzisiaj od rama brzuch boli.... wzielam juz nospe i za chwila bedzie chyba czas na apap.... tylko ze u mnie to nie jest lekki bol a wykrecanie jakby jajnikow na lewa strone:baffled::baffled: jak nie przejdzie to chyba dzisiaj lekarz....

a nie chcialabym bo K. ma urodziny.... ech....

karola, a to przypadkiem dziś 30 tydzień się nie kończy?:-):-):-) a 31 zaczyna?

muszę iść do promotora.jak zwykle-z niczym!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::wściekła/y::-(:zawstydzona/y::no:

Ja taki ból miałam jakieś 3 dni temu w nocy :)Już się bałam że będę sie zaraz na porodówke zbierać bo jak rodziłam Hubcia to bóle miałam takie że prawie w ogóle.

reklama
karola, a to przypadkiem dziś 30 tydzień się nie kończy?:-):-):-) a 31 zaczyna?

muszę iść do promotora.jak zwykle-z niczym!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::wściekła/y::-(:zawstydzona/y::no:

ech dobrze, ze nie wysłałąm tego transportu z pierogami ( jeden za kazda strone);-)

a TY w ogole to nie powinnas tam zadzwonic zamiast isc... bo cos mi sie kojarzy ze masz lezec i odpoczywac...:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry