reklama

Kwietniowki 2015

Pat nie ma za co.
Doli a Ty odpoczywaj. Mi brzuch się stawiał ale odkryłam że to ze stresu. Po wizycie u lekarza jak uspokoiłam się po zapewnieniu że wszystko jest ok i maluszek rozwija się prawidłowo i w prawidłowym tempie, twardnienie brzucha ustąpiło. Tak więc u mnie to był stres. Ale na wszelki wypadek sprawdź to u lekarza.

reklama
Moja mała ma mniej więcej te same pory i póki co są całkiem dogodne dla mnie. Zawsze rano tak miedzy 6,a 8, zawsze wieczorem tak 21-23, a w dzień to praktycznie tyle razy ile usiadę lub się połóżę dostaje kopniaki, póki się nie ułoży, wygodnie a jak ja zmieniam pozycję to ona znów się układa.

Margo ale sie rozkrecilas, juz wszystko masz prawie.:tak: U mnie ta paczka pampersow prawie 5euro

Doli mam nadzieje ze to nie bedzie szyjka.

Myla, Doli ale sie te nasze dzieci rozkrecily moze ze weekend i sobie w brzuchu disco urzadzaja, bo moja w nocy to myslalam ze tanczy.

Kuklaki nie miałam wyjścia. Ja nie mogę nic dźwigać więc na zakupy musze chodzić z M a on może tylko w sobotę ( w niedzielę sklepy pozamykane) No i w przyszłym tyg wyjeżdża w delegację na 2 tyg, później przez tydz mam gości więc też zakupów nie będzie a później to już będzie końcówka 34 tyg więc wolałabym te pierwsze najpotrzebniejsze rzeczy już mieć. Ubranek tak jak pisałam dużo nie mam. Możei 15 % tego co ma Natasza heh.
Rozczarowana jestem, ze musze siedzieć na tyłku bo inaczej to 2-3 wycieczki do Polski i miałabym wszystko za 1/3 ceny. Przez internet nie zamawiam bo podatek za duży i wyszło by na to samo co zakupy tutaj więc nie ma sensu.

Moja mała ma mniej więcej te same pory i póki co są całkiem dogodne dla mnie. Zawsze rano tak miedzy 6,a 8, zawsze wieczorem tak 21-23, a w dzień to praktycznie tyle razy ile usiadę lub się połóżę dostaje kopniaki, póki się nie ułoży, wygodnie a jak ja zmieniam pozycję to ona znów się układa.
U mnie tak samo mój rozrabia. A wieczorem po rozróbie odrazu usypiam

margo fajna taka skladana wanienka :)
a co do pampersow to w rosmanie sa 43 szt za 21 zl :) no i nie chce cie straszyc ale kupiujac 1 paczke 23 szt to ci na 2-3 dni starczy:) czasami taki maluszek okruszek zuzywa 8-10 pieluch dziennie bo czasami po kazdym karmieniu kupke zrobic moze :) ja planuje kupic 3 paczki tych 43 szt na poczatek hehe wrzuce pod lozeczko niech lezy :)

Babydust wiem wiem. Ale to jeszcze 2 miesiące więc na pewno kupimy więcej. Niestety nie mam tu Rossmana więc muszę zadowolić tym co jest dostępne. A wyboru dużego niestety nie ma... Pewnie zaopatrzymy się w większe ilości pieluch przy okazji kupowania kosmetyków i pozostałych mniejszych rzeczy :happy2: A ta paczka to tak na początek przy okazji innych zakupów.

Babydust ja mialam kupon z pampers na 3 euro ale tylko na paki ekonomiczne czyli takie duze i tylko na baby dry, active fit albo easy up, najmniejszy rozmiar znalazlam z baby dry nr 2 ,3 do 6kg jak co to moj kupi mniejsze.

Dziewczyny a wy jestescie zapisane w pampers? Daja kupony w polsce, chyba tak co?

Margo a o co chodzi z tym podatkiem? Ktos ci wysle paczke to musisz za nia zaplacic?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry