reklama

Kwietniowki 2015

Natasza mój syn taki był i tak mu zostało... :) za to dzisiaj może godz za cały dzień był spokój..

Dziewczyny strasznie się nakręciłam przez Google co do tego stawiania, ryczałam i ogólna panika że rodzę, mąż zaczął czytać i książkowo odczuwam skurcze BH + lekkie pobolewanie podbrzusza po obu stronach jak na @ ... Leże i wydaje się być lepiej, ruchliwe młode też ma udział w tym stawianiu. Jak coś to jadę na ip ale chce być dobrej myśli bo im mniej myślę o tym tym mniej mi się stawia... Ostatnio o 18 ... Wizytę będę próbowała przenosić na wcześniejszy dzień jak się coś zwolni.

Margo taki stres i psycha ma mega działanie na to twardnienie też to widzę....

reklama
Doli czytałam gdzieś że na wyciszenie dziecia brzuszkowego przyłożyć obie ręce :)
Psychika na pewno ma znaczenie bo my kobiety i to jeszcze ciężarne, mamy to we krwi że szybko się nakręcamy
Doli ale tak miałaś że mały prawie się nie ruszał w brzuchu ? Mój od wczoraj od 23do godz 11dzisiaj prawie wcale chyba że mocno spalam przez chwilę i się przemieścił? ?

Doli mowilam nie czytać ! Dodatkowo się stresujesz i pogarszasz...jak się nie poprawi to na IP ale bez paniki !

To fajnie Natasza że masz szanse na spokojne dziecko, bo według tego co mówisz to ja będę miała terrorystę...!:o

Ja dzisiaj na próbę kupilam chusteczki tami z rossmanna żeby sprawdzić jak nawilzone itp i najwyżej po lansinoh będę taki stosować :)

Doli uspokuj sie, im bardziej sie denerwujesz tym gorzej, pozatym jak tak zle to dlaczego jeszcze nie pojechalas na ip, bylabys spokojniejsza jakby cie zbadali i bys wiedziala co sie dzieje, a jak nie to lez i sie nie denerwuj i nie czytaj googla:wściekła/y:

Hejka. Wrocilam :) sprobuje nadrobic. Zrobilam dzis 300km hehe. Na egzaminie nie chcieli mnie do toalety puscic bo niby po godzinie ale jak brzuch pokazalam to mnie jeszcze przepraszala :D 7stron zapisane. Teraz do pisania pracy. Przed kwietniem chcialabym zdazyc ;)

natasza moja corka taka byla nieruchawa :) na ktg jak chodzilam to zawsze mialam zapis plaski tzn ze dziecko sie nie ruszalo podczas zapisu i polozne mnie straszyly ze dziecko niedotlenione :-D a jak tylko ktg odpinali to kopniak byl wiec bylam spokojna ale to oraz mala ilosc wod plodowych i lekkie nadcisnienie spowodowalio ze wywolali porod na dzien przed terminem porodu :)
ale za to dziecko spalo po narodzinach prawie non stop :) nawet do karmienia musialam budzic :-D zreszta podczas karmienia tez spala :) od urodzenia po kapieli spala 8-9 godz bez przerwy , dopiero po miesiacu moglam sie tak naprawde przyjrzec jaki kolor oczu miala :-D

reklama
Babydust no ja tak właśnie mam :) napisane w książkach liczyć ruchy aktywność dziecka itp a mój śpi mam nadzieję że jest zerowy i nic mu się nie dzieje??
Czyli Tobie się sprawdziło z tym że jakie w brzuchu takie po porodzie :)

Tabasia ty to na takich obrotach że szok: ) super że już po egzaminie :) z tym wc to dobre :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry