reklama

Kwietniowki 2015

Chyba przez te obroty nie przybralam przez miesiac ani pol kilo i powiem szczerze ze bardzo mnie to martwi :( bede u rodzinnego za tydzien to o tym wspomne... ale Mala chyba rosnie bo kopie coraz mocniej. Ale dziwne ze ja nie tyje...

Moj mlody byl baaardzo aktywny praktycznie co godzine dawal o sobie znac a po porodzie aniolek. Od 3 mca przesypial cale noce a i w dzien do pierwszego roku zycia mial 3 drzemki.

reklama
A w rosmanie SA w tej promocji pampersy zielone? Czy inne?
Natasza jak zostaje im po urodzeniu to moja będzie mała, złośliwa, zołza z ADHD haha
Doli jakie BH+ o czym ty rozmawiasz??? Jak się tak niepokoisz to zapindalaj na IP

A mnie mój niemałzon zabrał z pod bloku do MC donaldsa gdzie się nazarlam jak świń i odwiózł do domu :)

Tabasia ty się ciesz ze nic nie przybralam,ja mogę się z Toba zamienić :)

natasza no u mnie to sie sprawdzilo
corcia non stop spala a syn wiercipietek od brzucha, choc na noc pieknie sam zasypial od malutkiego :)
a teraz hehe zobaczymy bo dzidziol jak spi to dlugo ale za to potem odstawia polki i fikolki jak sie budzi :-D

myla pisalam o zielonych te biale tez sa w promocji ale sa duzo drozsze a ja te zielone kiedys uzywalam i byly super mam nadzieje ze sie nie popsuly

tabasia nie masz czasiu na nic to jak masz tyc - mysle ze wszystko z dzidzia ok ale na pewno dobrze to skonsultowac , masz jeszcze jakies usg ?

Myla, to dobrze, że lepiej sie czujesz :-)

Doli, niepotrzebnie tyle czytasz w necie,a skurcze BH przecież są normalne, są to skurcze przepowiadajace i przygotowujace macicę,a nie porodowe, one mogą występowac właśnie od dwudziestego któregoś tygodnia ciaży, czy coś pomyliłam? Jesli tylko masz wątpliwości, to jedź na IP, zamiast sie denerwować, bo szkoda, żebyś sie ciagle zamartwiała.

Tabasia, fajnie, że juz po :-)

Margo, świetnie, że już prawie wszystko masz kupione, fajna taka składana wanienka :-)

Natasza, dzidziuś ma już coraz mniej miejsca, wiec ruchy będą mniej intensywne, tak mi się wydaje, właśnie takie bardziej rozciąganie.
Moja chyba jeszcze korzysta z duzego basenu, bo szaleje całymi dniami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry