• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Babydust nie mam juz zadnego usg do porodu. Ale na pewno pojde prywatnie.

Myla no takie nie przybieranie to raczej niepokoi przy tym ile jem... a jem ciagle i duzo i czasem niezdrowo.
Chyba brzuch rosnie ale dosyc wolno jsk na moje oko,ale dlaczego waga stoi w miejscu?? Tak jak pisze czuje coraz silniejsze kopy wiec dziecko chyba tez rosnie. A skoro rosnie to dlaczego ja nie tyje?? Echhh zawsze cos.

Kuklaki chyba do przodu ;)

Natasza,Margo dopiero doczytalam... [*]
Ja tez mialam pare dni temu rocznice smierci mamci...

reklama
Myla BH = skurcze braxtona hicksa czy jakoś tak, a + czyli plus pobolewaniA.....

Jak mi nie przejdzie to pojadę

Konserwa i mc hmmmmm. Ideały hahaha

Milia oby to było to,
A boli was jak przy okresie tylko słabiej??? Co jakiś czas?? Brzuch mi chyba rośnie bo skóra swędzi....

Odpycham się teraz już 2 ciachem...

reklama
Hej dziewczyny, wracam po dwudniowej nieobecności, ale o tym to nie tutaj.

Doczytałam Was w końcu, tak marudziłyście, że cisza była, a tutaj ze 20 stron czytania miałam! :P

Ja Zuzke też czuję nie najmocniej - zależy od dnia. Dziś chyba jest plecami do brzucha, bo czuję, jak mi się flaki przewracają w środku, a mało co czuję na samym brzuchu. Przeraża mnie fakt, że najaktywniejsza jest wieczorami i w nocy, a w ciągu dnia pewnie odsypia...Jak tak będzie po porodzie, to się chyba zastrzelę...;). Co do stawiania się brzucha, to bywają dni, w których czuję to kilkanaście razy, dziś na przykład pierwsze stawianie poczułam jakieś dwie godziny temu, więc nie ma dramatu.

Dostałam kupon -15zł przy zakupach F&F w Tesco (na kwotę ponad 50 zł), byliśmy dziś na spożywce, więc zaszłam na dział dziecięcy, ale nic mi się nie spodobało :(. Może to kwestia tego, że jestem przeziębiona, psikam, kicham, boli mnie głowa, gardło i humor mam nie teges...

Nie odpiszę Wam wszystkim, nie ma bata.

Nadal biję się z myślami, gdzie i jak chcę rodzić - co za tym idzie, jaką szkołę rodzenia wybrać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry