reklama

Kwietniowki 2015

Babydust nie mam juz zadnego usg do porodu. Ale na pewno pojde prywatnie.

Myla no takie nie przybieranie to raczej niepokoi przy tym ile jem... a jem ciagle i duzo i czasem niezdrowo.
Chyba brzuch rosnie ale dosyc wolno jsk na moje oko,ale dlaczego waga stoi w miejscu?? Tak jak pisze czuje coraz silniejsze kopy wiec dziecko chyba tez rosnie. A skoro rosnie to dlaczego ja nie tyje?? Echhh zawsze cos.

Kuklaki chyba do przodu ;)

Natasza,Margo dopiero doczytalam... [*]
Ja tez mialam pare dni temu rocznice smierci mamci...

reklama
Myla BH = skurcze braxtona hicksa czy jakoś tak, a + czyli plus pobolewaniA.....

Jak mi nie przejdzie to pojadę

Konserwa i mc hmmmmm. Ideały hahaha

Milia oby to było to,
A boli was jak przy okresie tylko słabiej??? Co jakiś czas?? Brzuch mi chyba rośnie bo skóra swędzi....

Odpycham się teraz już 2 ciachem...

reklama
Hej dziewczyny, wracam po dwudniowej nieobecności, ale o tym to nie tutaj.

Doczytałam Was w końcu, tak marudziłyście, że cisza była, a tutaj ze 20 stron czytania miałam! :P

Ja Zuzke też czuję nie najmocniej - zależy od dnia. Dziś chyba jest plecami do brzucha, bo czuję, jak mi się flaki przewracają w środku, a mało co czuję na samym brzuchu. Przeraża mnie fakt, że najaktywniejsza jest wieczorami i w nocy, a w ciągu dnia pewnie odsypia...Jak tak będzie po porodzie, to się chyba zastrzelę...;). Co do stawiania się brzucha, to bywają dni, w których czuję to kilkanaście razy, dziś na przykład pierwsze stawianie poczułam jakieś dwie godziny temu, więc nie ma dramatu.

Dostałam kupon -15zł przy zakupach F&F w Tesco (na kwotę ponad 50 zł), byliśmy dziś na spożywce, więc zaszłam na dział dziecięcy, ale nic mi się nie spodobało :(. Może to kwestia tego, że jestem przeziębiona, psikam, kicham, boli mnie głowa, gardło i humor mam nie teges...

Nie odpiszę Wam wszystkim, nie ma bata.

Nadal biję się z myślami, gdzie i jak chcę rodzić - co za tym idzie, jaką szkołę rodzenia wybrać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry