reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Coś o sobie hmm... Jestem w 30 tyg ciąży córa będzie:) nie miałam chwili dla siebie ani by posiedzieć na jakiś forach czy odpocząć, ale niestety okazało się ze mam skrócona i miękką szyjkę macicy zbyt częste i mocne skurcze no i luteina poszła w ruch dopochwowo, więc leże w domu już od jakiegoś czasu i zaczynam wariować :) potrzebuje chyba wsparcia przyszłych mam bo w sumie od niedawna z mężem mieszkańcy w płocku jestem z dala od przyjaciół i rodziny wiec w zastoju domowym i przykuta do lozka zaczyna doskwierać mi samotność :) mam 27 lat

No tak. Jak chce iść dalej spać to się ruch robi.

Karina sok porzeczkowy??? Dziwne masz smaki :)

Ja leże,próbuje zasnąć dalej a mała mi chyba z brzucha chce wyjść tak wariuje wariatka :D

Stefania witamy!!! U nas tu dużo na luteinie gnije wiec zapraszamy,polezymy razem :)

Dzień Dobry Wszystkim.
Karinko dasz radę już niedużo Ci zostało.
Dziewczyny znowu dawały czadu w nocy. Fajnie przeczytać i pośmiać się z rana.
A ja chyba zeświruje przez tą ciążę. Jak nie myśl, że wody się sączą, to teraz mam stresa od wczoraj, że mała mało sie rusza. Jakoś wczoraj cały dzień prawie wogóle nie kopała, a jak już to były jakieś delikatne ruszki, anie takie konkretne kopy. Dziś rano, też nie było budzenia przez nią. Po śniadaniu trochę się rozkreciła, ale też nie było kopów raczej takie czkawkowe puknięcia, nie wiem co myśleć

Mam nadzieje ze bedziesz sie u nas dobrze czuła stefanio :)
Jo faktycznie duzo u nas leżących :(

Dziwne smaki Myla ??? Zebys Piła to co ja piłam u gina wtedy to tez byś z porzeczkowego soku była zadowolona lol

Wtedy była woda z cukrem lol

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry