reklama

Kwietniowki 2015

reklama
milia nie wkręcam lol, boli mnie tam gdzie badał mi przepływy bo naciskał a żeby było lepiej to górny ząb mnie tak boli,że się nie da, ja się chyba sypie całkiem, jestem już jakaś stara chyba :angry::angry::angry::angry:

Karina mi też to smakowalo ale było jak rozpusczony proch :P a o takich smakach w PL można chyba pomarzyć :P tu jest wszystko sto lat za mmurzynami :P

stefania hej , widzę że kolejna z luteiną :-D co to się dzieje kurcze hehe :P ja

Myla też Twoja ma szajbe? mój to od kiedy odwrocił sie głowa w dół to mam takie problemy,, a przeciez prosiłam, żeby tego nie robił..eh,..:dry:

asiatipl spokojnie, może śpi ?? :D

To i ja się witam ;)
Jak siedzialam weekendami i sie nudzilam to tu cisza , jak dwa dni odpuscilam to juz ponad godzine nadrabiam ;)
Doli- lez lez i wypoczywaj , dobrze ze lepiej.
Myla - a Ty czasem dzis nie idziesz do szpitala ?
Karina - szybko minie ta godzina , my tu w Pl siedzimy po dwie ;/

Witam nową kwietniówke.

Ja w sobote poczulam co to twardnienie brzucha ,z pierwszym nic takiego nie mialam , teraz pierwszy raz. Raano poszlam nazakupy a sklep mam blisko, potem wzielam syna na spacer , krotki i wolnym krokiem ,nie meczylam sie , jak mnie zaczelo bolec to ledwo wrocilam:-(, dobrze ze obiad mialam gotowy ,bo nawet nie bylam w stanie odgrzac. Wzielam nospe i pol dnia przespalam , brzuch twardy do tego mega bol, przeszlo na sam wieczor, wczoraj juz bylo ok.

Jak byłam na wizycie u gin to położna dala mi skierowanie na glukozę 50g poszłam, zrobilam, wrocilam na następna wizytę a lekarz do mnie co pani na 50 g ? To stara metoda teraz na 75 g proszę powotrzyc badanie .... Ta pani położna była na zastępstwie ... Szlak mnie trafił bo akurat do teraz meczach mnie wymioty juz nie wspomne co było na poczatku i wypicie tego było koszmarem :) a ponowne piekłem

reklama
Stefania witaj!! To poleżymy wszystkie razem z luteina :)
Asiatipl nie martw się mała pewnie ma taki dzień wszystko na pewno jest dobrze !! Pomyśl sobie że mój praktycznie wogóle nie kopie szok!! A od 23 to może ze 3razy takie muśniecia poczułam bo mały jeszcze śpi :)
Karina Lei super że takie wyniki cukru macie :) dieta wam nie grozi :)
Ja niedawno wstałam a muszę jechać badania zrobić tylko mi się nie chce :-P
Doli leż odpoczywaj i będzie dobrze !najważniejsze że już mniej boli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry