Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nie wiedziałam, ze jak dziecko się obraca, to boli... moja w takim razie chyba jeszcze się nie obróciła albo powinnam błogosławic łożysko na przedniej scianie, bo może przez to nie czułam...
Chyba nie zawsze milia bo ja bólu nie czulam...ale z moim terrorysta trwało to jakieś 3minuty...i pewnie nawet bym się nie zorientowała ale akurat lezalam na plecach i zaczął mi się wiercic i odsłoniłam brzuch i zaczął mi się brzuch znieksztalcac jakby alien jakiś miał z niego wyjść i tak chwile i siup koniec wiec u mnie było szybko sprawnie i bez bólu
Jezu posprzątałam 2 mega wielkie szafki kuchenne. Zaprzaszam was wszystkie na nalewki domowej roboty i inne alkohole. Poza tym zagryziemy dżemem i ogórkami nie robię w tym roku żadnych przetworów
Milia z chłopcami w ciąży to ja pojęcia nie miałam ze się obrocili.nic a nic nie bolalo. Wiesz jak maja takie klitki jak Doli czy Pat to musiał zahaczyc aby się obrócić
Aylin już do Ciebie biegnę. Z tym że nie wiem co by mój lekarz na te nalewki powiedział
Moje małe się wierci cały czas. Ostatnio na wizycie leżała w poprzek co w sumie mi odpowiada bo nie boli jak kopie czy szturcha. Lekarz mówi że bobo ma jeszcze czas żeby się obrócić więc na razie się tym nie martwię.
Jutro idę do rodzinnego przedstawić się w końcu i poprosić o receptę na euthyrox bo już mi się kończy a mojego endokrynologa w Polsce to nie wiem kiedy odwiedzę...
A ja dzisiaj zabieram się za sprzątanie całego mieszkanka. Nie wiem ile dam rade bo ostatnio coś się szybko męczę.
Wrócę po południu jak już się ze wszystkim wyrobie. Tylko nie produkujcie się tu za bardzo bo znowu pół nocy mi zejdzie na czytaniu :-)