Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny a ja sie martwie.. brzuch boli, spina sie i dzis zauwazylam na papierze krew jasna... juz mam stracha.. dzwonilam do gina ale nie odbiera...! :-(
Doli, może zapalenie pęcherza Ci się przyplątało? Poobserwuj .
Aylic, o jaaa, marzy mi się naleweczka! Od trzech miesięcy nosi mnie na wino domowej roboty, ale ono jest na spirycie robione...Niby mnie namawiają na zmoczenie ust, żeby zaspokoić zachciankę, ale twardo się bronię. Skończę karmić, to obalę chyba pół flaszki .
Byłam od samego rana na uczelni, złożyłam pracę do dziekanatu i czekam na termin obrony . Prawdopodobnie początek lutego.
Olusia jedź na IP jak lekarz nie odbiera!i to migiem! Ja miałam tak samo w 1 ciszy jak szyjka się rozwierala wiec zapindalaj!
Szaj ja tez bym sobie wypiła mogę obalić drugie pol
Sataga miałam iść rano do lekarki i ew. Do szpitala ale tak jak od piątku się z lozks nie ruszam to naprawdę jest lepiej dlatego chyba do czwartkowej wizyty posiedze...tzn poleze