reklama

Kwietniowki 2015

No i musiałam się położyć bo mi się w głowie zakręciło... Ale poodkurzane no i kurze starte, jeszcze podłogi i łazienka... Choć to ostatnie to chyba M zostawię bo nie dam rady...

Masakra. Przed ciążą zapindalałam jakbym motorek w tyłku miała a teraz to wszystko na raty. Ale twardo trzymam się myśli że dzisiaj skończę. Później tylko jakiś obiad, pościele zmienić i już nie robię nic do wieczora...

No Lei w ciąży w ciąży :-D

Doli a Ty nie czytaj googla bo to się załamać można. Może rzeczywiście jakaś infekcja pęcherza. Wujek gogle dobra rada tylko nam ciśnienie podnosi i takie diagnozy stawia że nic tylko się do trumny kłaść.

Olusia a Ty nie kombinuj tylko na ip.. U mnie w pierwszej ciąży zaczęło się właśnie od takiego drobnego krwawienia a później jak chlusnęło to skończyło się porodem przedwczesnym i koniec końców tragedią. Więc nie marudź, słuchaj się koleżanek i leć to sprawdzić.

Szaj Myla to ja się przyłączam do tej imprezy po porodzie heh. Ale z tego co pamiętam to pierwsze winko po ostatnim porodzie ścięło mnie po wypiciu dosłownie dwóch łyków więc żeby skończyć tą butelkę musimy się na jakiś większy sabat umówić :-D

Karinka wyniki chyba dobre :happy2:

reklama
Spoko, jutro z rana sikam czekam na wyniki i jak będą złe to do lekarza!!

Brzuch mniej boli!! I odkrylam czemu prawa str mnie bolała! Jak leżę na lewej z poduszka miedzy nogami + masaż kręgosłupa to przeszło hehe
Ale się cieszę!!!
Oczywiście wraca za chwilę ale już to nie jest ciągły ból :):)

Karina, to super, że wyniki dobre:-)

Mi też już chce się wina... ale dam radę ;-)

Myla, wiedziałam, że tak będzie... Uparciuchu Ty...

Margo, ja też tylko na raty sprzątam, nawet a różne dni czasem rozbijam ;)

Doli odlaczam Ci google ! Jesteś googleholikiem, to zły nałóg !

Olusia na IP ! Bol +krew to juz nie jest nic fajnego...

Myla juz nawet się nie przyzna jak ja cos zaboli bo się boi ze znowu ja wysyłać do szpitala będziemy :D nie dość ze zołza to do tego uparta..

Karinka czyli jednak tamte badania bo śniadaniu takie wyszły...nie wiem po co oni robią po jedzeniu, chyba tylko żeby stresowac ludzi..

Neta cos jest z tym dniem ! Dzisiaj rano wstalam i jestem jak osa...wszystko mnie wkurza :D romans z karnym nie wychodzi...chyba w środę będę musiała improwizować...a to egzamin ustny...nienawidzę ustnych :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry