reklama

Kwietniowki 2015

Dobry :)
Trzymam kciukasy ta wszystkie dzisiejsze wizyty :) [emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110]

W pracy dzis padłam :( ide spac ..., wczoraj u nas na ulicy sie paliło ..., nic nikomu sie nie stało , ale od 12:30 do 17 straż gasiła pożar i te syreny :( poprostu spac nie mozna było ...
Ale teraz ide w kimono lol dzis jestem bez terminów ...

Miłego dnia :)

reklama
Hej

Mąż dziś wziął wolne żeby mnie obsługiwać lol

Myla tylko 2x palec w dziurze? Napewno nie grzebiesz ponad program? :D czekam na wiesci po wizycie!!

Neta kciuki!!!

Lei osz Ty jaka historia!! Hehe czyli dziecko przyrody? :D

Magdalena tak, zrób mu karę!!! :D

Natasza chciałaś to masz nie narzekaj już :P moja ma wizyty 6-9 a nowy od 15 więc mam pełen wybór hehe

Olusia leż tam grzecznie:):)

Ja kocham lody moven pick smietankowe że śmietanka Gruyer i bezami nieosiągalne w pl :( a poza tym z Lidla piernikowe, itp... Każe sobie dziś kupić.... :)

Ja się na ostatniej wizycie pytam lekarza czy cały czas mozemy jeszcze współżyć. A lekarz tak sie uśmiecha i mówi : no tak cały czas to może nie, ale co jakiś czas tak :-)

Vesunna, dobre, ale sie uśmiałam :-D

Olusia, po wizycie położnych niby mozna jeszcze spać ,ale niedługo po nich u nas zawsze ksiądz chodzi z pieśnią/modlitwą na ustach i się nie da..., a potem już śniadanie i obchód. A u Ciebie jest spokój? Mają Cię dzis wypisać?

Karina, to cięzki dzień miałaś, dobrze, ze nic tam nikomu się nie stało, a Ty się dzis wyśpisz &&&

Doli, fajna taka obsługa :)

Ostatnia edycja:
Myla zdawaj relacje jak po wizycie !! Melduj się :-P
Doli ale masz dziś obsługę :-) jednak musi Cię mocno kochać jak tak obsługuje :-P : -)
Karina to musiał być duży pożar :( najważniejsze że nikomu nic się nie stało !! Wyśpij się dzisiaj kochana
Neta już po wizycie ?
Olusia jak u Ciebie ?jakie decyzje po obchodzie ?

Kobietki trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Ja dziś wstałam po 8. Zrobiłam śniadanie chłopakom bo i mąż i synek dziś w domu. Po śniadaniu poszliśmy na dwór, bo fajne, lekko mroźne powietrze, a na pozbycie się kaszlu wskazany spacer w takiej pogodzie ;) zaczyna prószyć lekki śnieżek, ale coś kiepsko żeby zrobiło się biało...
A teraz siedzimy przed tv, młody wcina drugie śniadanie, a my pijemy kawuchę i wcinamy trufle :p:D i znów w dupsko pójdzie brrr :sly::D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry