reklama

Kwietniowki 2015

cześć mamuski ;*

Kciuki za wizyty :)

U nas nauka ciąg dalszy, a sił brak bo z nocha leci, kaszel męczy a trzy egzaminy w ren weekend przede mną...
Do tego wczoraj wieczorem brzuch zaczął mnie bolec, dzisiaj mam jakieś różowe uplawy -_- mam nadzieje ze naczynko. Jak do wieczora nie przejdzie to pojade na IP ale teraz malo mi się to uśmiecha przed samymi egzaminami...-_- ale mam nadzieje że przejdzie :)
U Was ksiądz po szpitalu chodzi ? Ja się nigdy nie spotkalam...chyba jakbym takiego zobaczyła to bym pomyślała że idzie gdzieś na ostatnie namaszczenie czy jak to sie tam zwie :o

reklama
dzień dobry :tak:

ja dziś obolała , bo wczoraj mi się porządków zachciało :-( całe podwozie mnie boli i kulam się po domu jak jakaś starowinka tylko brak mi laseczki :tak: a na dodatek brak humoru :-(

&&&& za wszystkie wizytujące

Pat no chodzi ksiadz.. nawet na moim oddziale gdzie pracuje tez ksiadz chodzi co dziennie...:tak: kuruj sie... !! zdrowka zycze i mam nadzieje ze to nic powazne z tym plamieniem.... lez i odpoczywaj !!

Kifsi troche przystopuj.. odpoczywaj wiecej !!:tak:

olusia - ja nic innego nie robie tylko odpoczywam :-) ale niestety trzeba przygotować miejsce na nowe komody bo gdzieś ciuchy trzeba poukładać , a co się z tym wiąże wywalić starą szafkę więc trzeba przejrzeć jej skarby :tak:

pat oby nic poważnego :tak:

qrcze szukam zasłon do salonu , ściany w fiolecie , dywan też , macie jakiś pomysł na jakiś kolor ,żeby ożywić pokój :confused: bo taka ze mnie dekoratorka jak ......

Hej. Powróciłam
Nie jest ciekawie. Szyjkę miałam ostatnio 38mm mam 21!!!! I wewnątrz lekko rozwarta. Mam leżeć,w razie jakichkolwiek boli do szpitala i za tydzien sie pokazać.
Malutka wazy 1100 i ma znowu dupe na dole. A i nie przytylam, no w zasadzie przytylam 100g

Pat faktycznie uważaj, teraz to już różnie może być.

Ja dziś jakiś motorek dostałam, a brakowało go mi od dawna. Poszłam się wykąpać, a po wysprzatałam łazienkę. Aż wstyd jaki tam syf po kątach był, powierzchownie nawet sprzątam, ale w zakamarkach masakra, jakaś. Ale teraz nie mam już sił na nic, niby nie dużo roboty, ale dużo gimnastyki by podochodzić do tych zakamarków, a brzuszek niestety nie ułatwiał, ale się udało. No i wkońcu rozebrałyśmy z małą choinkę. Jutro myślę że będzie sprzątania ciąg dalszy, nie myślę o jakiś generalnych porządkach, ale niektóre kąty możnaby pouprzątać. Nie wiem co będzie kiedy uda nam się zmienić mieszkanie, ale do porodu raczej napewno nie więc muszę chociaż trochę przygotować się na przyjęcie nowego członka rodziny, i choć tyci wygospodarować miejsca na ciuszki i pieluszki, choć mam już pewien pomysł :-)

reklama
Myla faktycznie uważaj, teraz to już różnie może być. lez lez i jeszcze raz lez... a malutka ladnie rosnie....:tak:no u mnie tez z 38mm skrocila sie do 26 a teraz 25mm wiec od paru tyg leze, bo pewnie byloby jeszcze gorzej niz jest gdybym chodzila...

Milia jutro mam miec USG, badanie szyjki i zapadnie decyzja czy wychodze do domu czy nie;-)

Doli
no brzuch pobolewa, ale nie ma tragedii... :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry